Nadal i Federer
Adrian Dennis/Pool Photo via AP
Nadal i Federer

Adrian Dennis/Pool Photo via AP

Nadal i Federer, Foto: Adrian Dennis/Pool Photo via AP

Rafael Nadal je u svojoj karijeri imao veliki broj pobeda i poraza, a njegov stric i nekadašnji trener Toni otkrio je koja tri poraza su Rafu najviše uzdrmala. Rafael Nadal i Rodžer Federer su odigrali jedno fantastično finale Vimbldona 2007. godine i Federer je tada slavio u pet setova. Taj poraz je bio prilično bolan za mladog Španca, a to je potvrdio i njegov stric i nekadašnji trener, Toni Nadal.

Britanci otkrili Novakovu tajnu koja nije dospela u javnost, sve se odigralo na US Openu!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 19.09.2019. 12:10 Novak je predao meč 4. kola US Opena Stenu Vavrinki i od tada ne igra. Novak Đoković, Foto: AP/Charles Krupa Britanski mediji objavili su priču u kojoj tvrde da znaju kako je Novak Đoković tokom boravka u Njujorku za vreme trajanja US Opena uspevao brzo da se oporavi za naredni meč.

"Jedini put kada je Rafa plakao posle poraza u svlačionici bilo je 2007. godine. Bilo je to posle finala Vimbldona kada ga je pobedio Rodžer Federer", rekao je Toni Nadal.

Pored ovog poraza, Toni je izdvojio još dva izuzetno bolna izgubljena meča. Prvi je bio u finalu Australian Opena 2012. godine, kada je srpski teniser Novak Đoković slavio posle jednog maratonskog meča, koji je trajao oko 6 sati.

Do četvrtfinala Meca stigao posle velike borbe! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 19.09.2019. 08:55 Krajinović će u četvrtfinalu turnira u Mecu igrati protiv boljeg iz duela izmedju Italijana Lorenca Sonega i Francuza Luke Puja. Filip Krajinović, Foto: AP Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Mecu, pošto je posle preokreta pobedio Španca Fernanda Verdaska 2:1 po setovima je bilo 3:6, 6:4 i 6:3.

"Dva poraza će Rafa zauvek pamtiti jer ih je teško prebrodio. Prvi je protiv Novaka Đokovića u finalu Australijan Opena 2012. godine , a drugi je od Robina Soderlinga 2009. na Rolan Garosu", poručio je Toni Nadal.

PROČITAJTE JOŠ:

Soderling je neočekivano zaustavio Rafu Nadala u četvrtom kolu Rolan Garosa i kasnije stigao do finala, koje je izgubio od Rodžera Federera.

BONUS VIDEO:

Navijači pozdravljaju igrače Zvezde i pored poraza