Novak Đoković
AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez
Novak Đoković

AP/Charles Krupa

Novak Đoković, Foto: AP/Charles Krupa

Britanski mediji objavili su priču u kojoj tvrde da znaju kako je Novak Đoković tokom boravka u Njujorku za vreme trajanja US Opena uspevao brzo da se oporavi za naredni meč.

Jelena Đoković završila u blatu, ova fotografija vredi bogatstva (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 17:55 Obradovala tolike mališane. Jelena Đoković, Foto: Alo/Vladimir Marković Najbolji teniser sveta Novak Đoković je sa suprugom doputovao u Srbiju, a da za par nema odmora svedoči i najnovija fotografija koju je objavila Jelena.

Dejli mejl tvrdi da je Nole koristio hiperbaričnu komoru koja je bila smeštena u prikolici koja je bila parkirana na 300 metara od „Artur Eš” stadiona. Ovaj medij ističe da su dobili potvrdu od organizatora US opena da je Nole sve vreme trajanja turnira koristio hiperbaričnu komoru.

Do četvrtfinala Meca stigao posle velike borbe! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 19.09.2019. 08:55 Krajinović će u četvrtfinalu turnira u Mecu igrati protiv boljeg iz duela izmedju Italijana Lorenca Sonega i Francuza Luke Puja. Filip Krajinović, Foto: AP Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Mecu, pošto je posle preokreta pobedio Španca Fernanda Verdaska 2:1 po setovima je bilo 3:6, 6:4 i 6:3.

Hiperbarična komora je dobra zato što poboljšava cirkulaciju, vid, brzinu reagovanja, izdržljivost i snagu, a takođe i povećava broj crvenih krvnih zrnaca. Novak ju je već više puta koristio i kaže da mu ona pomaže posle napornih mečeva. Kako tvrdi Dejli mejl, Đoković je prikolicu sa hiperbaričnom komorom dovozio i na druge turnire koji su se igrali na američkom tlu ove godine, a u pitanju su Masters turniri u Indijan Velsu i Sinsinatiju.

Srpkinja eliminisana sa turnira u Kini

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/ I. Dž. DATUM I VREME: 18.09.2019. 19:04 Srpska teniserka Aleksandra Krunić poražena je u osminifinala WTA turnira u Gvangdžuu od Ruskinje Ane Blikove 6:2, 7:5. Aleksandra Krunić, Foto: AP Jason Decrow Blinkova je za manje od sat i po uspela da izađe na kraj na srpskom predstavnicom, koja je samo u drugom setu pružila otpor.

Podsetimo, Novak je predao meč 4. kola US Opena Stenu Vavrinki i od tada nije odigrao nijedan zvanični meč. Ima bolove u ramenu koji mu smetaju dok igra. Još uvek je neizvesno kada će se na teren vratiti, a nada se da će to biti već na turniru u Tokiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Šta je hiperbarična komora? 

Koristi se kao osnovna terapija ili kao dodatna terapija u svim slučajevima kada je došlo do deficita u transportu kiseonika. Kada je tkivo povređeno, ono zahteva još više kiseonika da ćelije ne bi izumrle. Čist 100% kiseonik u uslovima povišenog pritiska u hiperbaričnoj komori, omogućava da pluća prikupljaju i do tri puta više kiseonika, nego disanjem pri normalnom pritisku vazduha. Na taj način se stimuliše lučenje supstanci pod imenom: „faktori rasta“ i matične ćelije, doprinoseći lečenju i uspostavljanju normalnih biohemijskih i energetskih procesa u organizmu.

BONUS VIDEO:

Navijači pozdravljaju igrače Zvezde i pored poraza