Jankovićeva najglasnija u akciji

S. M. | sport 2016-11-20 01:44:04 2016-11-20 01:44:04

Poljska teniserka Agnješka Radvanska objasnila da je naša teniserka najgrlatija kako tokom igre, tako i posle meča!

Profimedia

Ko bi rekao?! Poljakinja Agnješka Radvanska otkrila je u intervjuu za CNN da je srpska teniserka Jelena Janković najglasnija na WTA turu!

Ovo je mnoge iznenadilo jer je poznato da tokom mečeva najglasnije vrište Marija Šarapova i Viktorija Azarenka, ali se pitanje voditelja Peta Keša nije odnosilo samo na teren, već i na ono što se dešava u svlačionici.

- Ko je najglasniji u svlačionici? Ko pravi najveću buku? - pitao je Keš, a Radvanska je ko iz topa odgovorila:

- Jelena Janković!

Keš je potom prasnuo u smeh i potvrdio da bi njegov odgovor bio isti. Intervju je bio kratak pošto vremena za objašnjenje nisu imali ni Aga ni Keš, a bilo bi veoma zanimljivo čuti kako bivši teniser zna isto što i Poljakinja.

Treća teniserka sveta je potom odgovorila na još neka pitanja, a kao najvećeg borca i najbolje obučenu teniserku navela je Karolinu Voznjacki. Za bekhend je pohvalila Serenu Vilijams, najbolji servis po Agi pripada Karolini Pliskovoj, a forhend i duhovitost Anđeliki Kerber.

Marija Šarapova - 101 decibel

S obzirom na to da je Radvanska računala i ono što se dešava u svlačionici, pobedila je Jelena Janković, ali neprikosnovena u vrištanju na terenu je lepa ruska teniserka, trenutno suspendovana zbog dopinga.

Monika Seleš 93,2 decibela

Možda i pionirka vrištanja na terenu. Počelo je od nje, a zanimljivo je da sve teniserke sklone vrištanju nju navode kao uzora. Naravno, ne samo zbog toga.

Serena Vilijams 88,9 decibela

Mlađa od sestara Vilijams, Serena, ima više trofeja od Venus, a nadmašila ju je i u ovoj, može se slobodno reći, iritantnoj disciplini. Najjači zabeleženi vrisak Venus Vilijams bio je 85 decibela.

Viktorija Azarenka 83,5 decibela

Specifična Beloruskinja, koju navijači ili vole ili ne vole, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njeno ponašanje na terenu mnogima nije simpatično, a tome sigurno doprinose i zvuci koje ispušta kada udari lopticu.

Ana Kurnjikova 78,5 decibela

Ruskinja se penzionisala sa samo 26 godina, pa verovatno iz tog razloga nije dodala još koju desetinu decibela svojim urlicima.

 

Expand player
Pogledajte više