Izlivi besa, gađanje lopticom i bacanje reketa koji je otišao van stadiona, Kirjosov šou na terenu! (FOTO + VIDEO)

alo.rs/M.D. | sport 2019-06-21 09:00:14 2019-06-21 09:00:14

Nezrelo ponašanje profesionalnog tenisera

(Steven Paston/PA via AP)

Nik Kirjos je opet priredio spektakl na terenu u njegovom stilu, u porazu od Feliksa Augera Aliasime 7:6, 6:7, 5:7, pokazao je svu svoju nezrelost i još jednom potvrdio svoj gubitnički mentalitet na turniru "Queens club".

Naime, u prvom setu je Feliks postigao poen u taj-brejku pri rezultatu 3:3, koji je ustvari otišao u aut, Kirjos opravdano veoma ljut počeo je svoj nezreli nastup u kom je skakao na osnovnoj liniji, udarao loptice koje je dobijao od skupljača i prosto nije hteo da nastavi igru jedno dobrih 3-4 minuta dok ne iskali svoj bes udaranjem loptica!

To nije sve od njegovog nastupa u ovom meču na kom je ispao. 

PROČITAJTE JOŠ:

Kad je osetio da će da izgubi pri rezultatu 5:5 u trećem setu, pri vođstvu Feliksa od 30:0, Kirjos je sasvim ležerno odigrao naredni poen koji nije ni pokušao da odbrani. Feliks je servirao a ovaj nije hteo ni da pipne lopticu a mogao je pošto nije uopšte bio jak servis.

I napokon kad je bolji igrač pobedio na ovom meču, u naletu besa nakon što je kontroverzni Australijanac je bacio svoj reket u vazduh, a pošto su tribine male, reket je otišao van stadiona. Srećom, u tom trenutku nije bilo nikog na tom mestu gde je pao reket Kirjosa, iako je jedna devojka tuda prolazila, jer da jeste naneo bi joj teške povrede.

 

 

Expand player
Pogledajte više