Ivana Jorović
EPA/Ali Haider
Ivana Jorović

EPA/Ali Haider

Ivana Jorović, Foto: EPA/Ali Haider

* Ivana Jorović je srpska teniserka

* Poljakinja je deklasirala u 1. kolu US Opena

* Švkontek u sledećem kolu igra protiv Sevastove

Srpska teniserka Ivana Jorović zaustavljena je u prvom kolu Gren Slema u Njujorku posle poraza 6:0, 6:1 od poljske teniserke Ige Švjontek.

Iga Švjontek nadmudrila je Ivanu Jorović i osvojila prvi gem na meču kojim je nagovestila svoju dominantnu predstavu na otvaranju US opena.

Već je jednom oštetio Zvezdu, a sada je došao na Marakanu! Zbog njega će vas uhvatiti jeza kad god je u igri! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 14:15 Sve oči će biti uprte u njih! Konferencija za medije Zvezda - Jang Bojs, Foto: Alo!/V.Zogović * Davne 2004.

Potom je napravila brejk na Ivanin servis i stekla lepu prednost od 2:0 da bi nastavila da igra fantastično i nije dozvolila srpskoj teniserki da osvoji niti jedan jedini gem u prvom setu, koji je završen za 22 minuta.

Ivana je osvojila svega pet poena u prvom setu i jednostavno je morala da pronađe način u drugom kako bi eskivirala lagani poraz u prvom kolu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, Švojntek nije bez razloga bila veliki favorit pred početak ovog meča i u drugom setu je bila podjednako dominantna, sem što je Jorovićeva uspela da osvoji gem više u odnosu na prethodni set.

To na kraju nije bilo dovoljno i Iga Švjontek sasvim zasluženo odlazi u drugo kolo gde će igrati protiv Anastasije Sevastove.

BONUS VIDEO

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!