Rafa Nadal
EPA-EFE/VALERIE BLUM
Nadal i Perelo

twitter/Tennis

Nadal i Perelo, Foto: twitter/Tennis

* Zajedno su od 2005. godine

* Završila je studije menadžmenta i ekonomije i radila je u jednom osiguravajućem društvu

* Danas je direktorka Fondacije "Rafael Nadal" i veoma je posvećena humanitarnom radu

Nadalova izabranica je lepa Marija Fransiska Pereljo, koju mediji zovu i nadimkom Ćiska. A sada je poznat datum i lokacija venčanja, a to je 19. oktobar u Puerto Polensi, otkriva list "Ultima Hora". 

Nole još jednom pokazao svoju veličinu, ovog puta na terenu, svaka čast majstore! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 08:44 Plasirao se u polufinale Sinsinatija! Novak Đoković, Foto: AP/Sam Greene * Đoković je prvi nosioc na turniru u Sinsinatiju * Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara * U polufinalu će se sastati protiv Rusa Danila Medvedeva Svi su upoznati sa time kakav je humanitarac i veliki čovek Novak Đoković, ovog puta je oduševio publiku u Americi još jednim svojim predivnim gestom.

Ceremonija će se održati u podne na imanju "La Fortalesa", u Majorci, koja je poznata i po tome da se na njemu snimala BBC-ijeva televizijska serija "The Night Manager".

Inače, i zvezda Real Madrida Garet Bejl se oženio na "La Fortalesa" ranije ove godine, a ona je u posedu britanskog bankara.

Njihovo venčanje će imati veliki nivo obezbeđenja, jer se očekuje da će biti jedan od najvećih događaja te godine, sa mnogim poznatim licima širom sveta,  kao što su Felicijano Lopez i Fernando Verdasko. Očekuje se da na venčanju prisustvuje kralj Huan Karlos koji ima odlične odnose sa Rafaelom Nadalom.

Igra Đokovića i Federera je značajno poboljšana kada su odlučili da se skrase, Novak sa Jelenom (2014.) odnosno Rodžer sa Mirkom (2009.).

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu