U međusobnom  skoru Nole vodi  13:0: Đoković i Čilić
profimedia
U međusobnom  skoru Nole vodi  13:0: Đoković i Čilić

profimedia

U međusobnom skoru Nole vodi 13:0: Đoković i Čilić, Foto: profimedia

* Đoković i Čilić odigrali su 19 međusobnih mečeva

* Hrvat ima samo dve pobede

* 2016. godine je trijumfovao na mastersu u Parizu, a prošle sezone u Kvinsu

Hrvatski teniser, Marin Čilić prošao je prvo kolo Rodžer kupa pošto je bio bolji od kvalifikanta Kana sa 6:3, 7:6, a u intervjuu za "Sport Klub" se prisetio 2014. godine kada je osvojio US Open, kada je igrao najbolji tenis u karijeri! On je tada pobedio Japanca Kei Nišikorija sa 6:3, 6:3, 6:3, u setovima.

Putovanje maestra koji kad uzme reket svira najlepšu muziku! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 09:35 Srećan rođendan majstore! Rodžer Federer, Foto: AP Photo/Tim Ireland * Rodžer danas puni 38 godina * 1998. godine je postao profesionalac * Osvojio je 20 Grend slem titula Jedan od najvećih tenisera sveta i čovek koji je lice ovog sporta, Rodžer Federer, danas slavi svoj 38.

Dotakao se svoje forme i rekao je da bi se verovatno borio za tron kada bi konstantno igrao na visokom nivou:

- Kao igrač uvek napredujete i radite na sebi, ali mislim da sam od polovine 2016. godine mnogo konstantniji što se tiče te vrhunske igre. Ta 2017. je bila fenomenalna, kao i početak 2018, tako da sam uspeo da povežem veći deo godine, a da stvarno igram na vrhunskom nivou. Ju Es open 2014. je bio specifičan, dve nedelje sam igrao najbolji tenis u karijeri i da tako igram stalno, verovatno bih bio prvi na svetu. Eventualno drugi iza Đokovića koji je, ipak, neprikosnoven - rekao je za Sportklub Marin Čilić.

Katarina Adamović zbog finansija se nije ostvarila kao teniserka, ali krči put KAO TRENER! Neverovatna priča

AUTOR: P. Vuković DATUM I VREME: 08.08.2019. 09:00 „Da biste postali profesionalac, potrebno vam je 100.000 dolara godišnje. Te pare nisam imala, pa sam otišla u trenere", rekla je Srpkinja, koja radi na univerzitetu u Sinsinatiju Katarina Adamović, Foto: privatna arhiva Katarina Adamović (25) samo je jedna u nizu bisera srpskog tenisa, koja zbog finansija nije uspela da stupi na veliku scenu.

Marin Čilić nema dobru sezonu iza sebe, ispao je iz deset najboljih tenisera na svetu i trenutno se nalazi na 16. mestu ATP liste!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića