Nole i Benoa
AP/Lynne Sladky
Nole i Benoa

AP/Lynne Sladky

Nole i Benoa Per, Foto: AP/Lynne Sladky

Posle pobede od 6:3, 6:4 u setovima, Francuz je iznenadio novinare indirektnom konstatacijom da mu je pomalo i žao što je pobedio nedovoljno spremnog Novaka.

"Novak je super momak i mnogo ga poštujem. Fizički nije izgledao dobro tokom meča, možda zato što je bilo mnogo vruće. Nadam se da će uskoro biti ponovo na 100 odsto. Nedostaje mi na Turu, srećan sam što sam ga pobedio i želim da igram ponovo sa njim jednom kada bude bio na maksimumu svojih mogućnosti", istakao je Per.

Novak nije rekao da li će na dužu pauzu ili se vraća u aprilu na sezonu na šljaci.

 

Komentari (2)

2018/3

25.03.2018 03:42

Maja Volk, "Life Gurua 2012. godine od strane časopisa " The men". Kako da dođe do Noleta, da to ne ide uz njega, da to nije za njega. On, njegovi vrhunski napori, njegovo telo, to ne može da izdrži dok je u tenisu. Možda može za nju i njen način života, Način ishrane dolazi po svoje. Nole, trgni se, Nole, vrati se načinu života koji te je doveo do vrha.

slavica.paripovic@gmail.com

25.03.2018 09:32

Prvo nisam zelela da ista ispisem u komentarima ali doza losih komentara naterala me da ipak nesto napisem.Prvo snaga i kondicija nesteice se treninzima vec igranjem meceva na turnirima.Za to je potrebno vreme i strpljenje.Svi ovi poznavaoci i strucnjaci za sve sportove okrenite se sopstvenom zivotu i cistite smece ispred svojih vrata.Zivite svoje zivote a Novaka pustite da zivi svoj.Treba mu vreme i strpljenje da se vrati.Zaboravili ste koliko truda i napora su ulozili drugi povredjeni.