DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE! Fotografija zbog koje bruji ceo region! Srpski i hrvatski teniser poslali veoma jaku poruku! (FOTO)

Divna slika iz Kine.

Borna Ćorić i Filip Krajinović
Borna Ćorić i Filip Krajinović, Foto: Facebook foto / Borna Coric

Srpski teniser Filip Krajinović i kolega iz Hrvatske Borna Ćorić objavili su fotografiju koja je zapalila region, ali u najpozitivnijem mogućem smislu.

Naime, njih dvojica su veliki prijatelji, a pokazali su da su granice samo one na karti. Još jednom su oduševili, a neobičnu fotografiju su upotpunili kineski navijači sa zastava dveju država.

Odradili su zajednički trening pre početak turnira u Šangaju (6. oktobra), a onda obojica objavili istu fotografiju sa sledećom porukom:

- Prijateljski ciljevi - napisali su teniseri i poslali prelepu poruku.

Takođe je potrebno ovde akcentovati ulogu prvog tenisera Novaka Đokovića koji se od starta svoje karijere trudi da pošalje sliku i poruku ljubavi između nekada zaraćenog naroda

Goran Ivanišević slomljen, ogroman bol u srcu je ostao!

AUTOR: informer-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 04.10.2019. 22:13 - 04.10.2019. 22:19 Ona se duže vreme borila sa teškom bolešću! Goran Ivanisevic, Foto: AP Legendarni teniser i sadašnji trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević (48), proživljava veoma teške životne momente. Njegova sestra Srđana je preminula dok je on boravio u Majorci na jednom turniru!

Samo nastavite momci!

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi