Goran Ivanisevic
AP
Goran Ivanisevic

AP

Goran Ivanisevic, Foto: AP

Legendarni teniser i sadašnji trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević (48), proživljava veoma teške životne momente. Njegova sestra Srđana je preminula dok je on boravio u Majorci na jednom turniru!

PROČITAJTE JOŠ:

Ona se duže vreme borila sa teškom bolešću, tačnije još od 1988. godine kada je bila u drugom stanju.

Goran je uvek govorio da je veoma povezan sa svojom sestrom, a jednom prilikom je ispričao anegdotu kada je sav nagradni fond od turnira doneo kući kako bi moglo da se plati Srđanino lečenje.

"Sav nagradni fond koji sam zaradio uzeo sam u kešu, a do tada sam ga video samo na televiziji. I onda sam, sećam se, putovao na Dejvis kup protiv Danske u Beogradu, a sa sobom sam nosio sav taj novac u jakni. Stjuardesa me 16 puta pitala hoću li skinuti jaknu, ja sam je svaki put odbio i rekao: 'Ne, dobro mi je tako'" - rekao je on.

Da podsetimo, Ivanišević ove godine zaista nema sreća kad su u pitanju njegovi najbliži, pošto mu je sin u martu zadobio teže povrede u sabraćajnoj nesreći u Zagrebu!

Vozač u suprotnom smeru prošao kroz crveno i teško povredio sina Gorana Ivaniševića!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.05.2019. 09:56 Sin Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića teže je povređen u nesreći Goran Ivanišević, Foto: Profimedia U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Zagrebu teško je povređen sin Gorana Ivaniševića. Sin Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića teže je povređen u nesreći koja se dogodila u centru Zagreba.

BONUS VIDEO

Slavlje na kraju utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos