Dominik Tim
EPA/Francis Malasig
Dominik Tim

EPA/Francis Malasig

Dominik Tim, Foto: EPA/Francis Malasig

Austrijski teniser se vratio u svoju domovinu, u Beču je pred tamošnjim novinarima pričao pohvalno o Đokoviću, njegove reči ćete ceniti!

Posle sjajnog finala i turnira u Australiji, Dominik Tim je pričao o brojnim temama, otkrio je da je bio previše umoran pred finalni meč:

"Pobedivši Rafu u meču koji trajao preko četri sata, a potom dva dana kasnije Zvereva u nestvarno napetom i tesnom meču. Osećao sam umor kad sam u kad sam izašao da igram protiv Novaka, koji je osvojio najviše titula tamo, a trebao sam da igram na visokom nivou!" - započeo je Tim!

Četvrti reket sveta je postao samouveren da može da skine sa trona članove "velike trojke", on zaista veruje da da može da stigne do samog kraja na Grend slem takmičenju!

"Svestan sam i ubeđen da mogu da igram na veoma visokom nivou ceo Grend slem. Nisam imao nikakve padove, to me ne čini ponosnim ali mi daje mnogo samopouzdanja za sledeće velike turnire koji nam sleduju" - samouvereno priča Tim!

Rodžer Federer i Rafael Nadal

Salvatore Di Nolfi/Keystone via

Rodžer Federer i Rafael Nadal, Foto: Salvatore Di Nolfi/Keystone via

Duboko u sebi je osetio da su Rafa i Rodžer želeli da pobedi upravo on u finalu Melburna. Sa pobedom Tima, Đoković bi ostao na 16 Grend slem trofeja i kaskao bi za Nadalom (19) i Federerom (20) koji su ispred njega!

"Veoma je moguće da su Federer i Nadal veoma ljuti na mene zato što sam dozvolio Đokoviću da im se približi po broju osvojenih Grend slem trofeja" - rekao je Tim na konfereciji za medije!

 

Komentari (1)

djordje anunaki

06.02.2020 12:05

On dozvolio hehehe... Ko da se njega nesta pitalo.