Dominik Tim
EPA - EFE, Ricardo Antimiani
Dominik Tim

EPA - EFE, Ricardo Antimiani

Dominik Tim, Foto: EPA - EFE, Ricardo Antimiani

Dominik Tim, petoplasirani teniser na ATP listi i čovek s najviše titula u 2019. godini (pet), započeo je napad na još jednu. U veoma teškom meču savladao je Miloša Raonića s 7:6, 5:7, 6:4, a u razgovoru za „Alo!“ nije krio zadovoljstvo.

Pročitajte još:

Da li si očekivao ovakav meč, sa malo brejk prilika na obe strane?

- Obojica smo servirali brže od 200 kilometara na čas, u pojedinim trenucima i 230 kilometara na čas. Teško je vraćati takve servise. Očekivao sam ovakav meč, jer svi znamo kakav je Raonić server. Znao sam da će biti malo prilika i da će pobediti onaj ko ih iskoristi - rekao je Tim.

Naš izveštač Bojan Vlajić sa Dominikom Timom u Parizu

B. Vlajić

Naš izveštač Bojan Vlajić sa Dominikom Timom u Parizu, Foto: B. Vlajić

Imao si nekoliko prilika u drugom setu, ali ipak je Raonić izjednačio...

- Imao sam šanse i u drugom setu, želeo sam da završim što pre, ali ih nisam iskoristio, dok Miloš jeste. Jedan poen je mogao da prevagne na moju stranu. Međutim, ni posle gubitka seta nisam padao, čekao sam priliku i na sreću sam je dočekao.

Federer neće na ATP kup

Rodžer Federer je zbog porodičnih razloga otkazao učešće na prvom ATP kupu početkom 2020. To znači da Švajcarska više nije među 24 tima koji su se kvalifikovali za takmičenje u Australiji (3-11. januar), a ko će je zameniti, biće poznato 13. novembra.

Kako se osećaš kao čovek sa najviše titula u sezoni?

- Sjajno. Voleo bih da tako ostane i da ostali ne pobeđuju toliko ili da ja imam pobedu više, to bi bilo odlično. Još je lepši osećaj to što sam i dalje visoko kotiran pred kraj sezone i što igram na visokom nivou. Zaista sam vredno radio cele godine i rezultati su došli.

Šta očekuješ od sledeće sezone?

- Ova je bila veoma uspešna i nadam se da ću nastaviti s ovakvim igrama i u sledećoj sezoni. Pripreme će biti naporne i očekujem dobar start 2020. u Australiji - poručio je Dominik Tim u razgovoru za „Alo!“.

Nekadašnji Đokovićev saradnik očajan - Živi na ivici, ruinirana kuća sve što mu je ostalo (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 30.10.2019. 17:37 Nekada slavni teniser i bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, već godinama pokušava da proda ogromno imanje čija cena je 10,5 miliona evra. Novak Đoković i Boris Beker, Foto: EPA Adrian Dennis Pool Beker već godinama pokušava da proda imanje na Majorki, ipak cena od 10,5 miliona razlog je zbog kog nema interesenata za nekretninu koja je pod uticajme vremena prilično propala.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo