Novak Đoković
(AP Photo/Claude Paris)
Novak Đoković

(AP Photo/Claude Paris)

Novak Đoković, Foto: (AP Photo/Claude Paris)

 Najbolji svetski teniser Novak Đoković poražen je u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu od ruskog igrača Danila Medvedeva.

Pročitajte još:

KO JE OVDE KO David Luiz pronašao svog dvojnika u Češkoj! (FOTO)

NIJE U PIONIRU, ALI TU SU NAVIJAČI Delije gledaju meč Zvezde na domaćem terenu! (FOTO)

NAJBOLJI TENISERI NEKA ZNAJU, NIJE LAKO PROTIV MENE Đokovićev dželat nakon meča imao poruku za igrače sa vrha ATP liste!

Rus je bolje otvorio meč, osvojio prvi set rezultatom 6:3, ali je Novak tokom celog meča pokazivao neku neodlučnost, a to je Danil iskoristio.

Srpski teniser je posle meča naglasio da je sezona na šljaci tek počela, ali da još uvek nije na psihološki potrebnom nivou.

Vodio sam u sva tri servis gema u trećem setu, ali sam ga izgubio. Imao sam gem loptu, ali sam odigrao loše dropšotove, imao sam nekoliko dvostrukih servis grešaka, a stvari mogu brzo da se preokrenu na šljaci. Očigledno je da mi nedostaje odlučnost za neke udarce u pojedinim poenima. Imao sam previše neiznuđenih grešaka, zaista previše. A on je bio veoma strpljiv, igrao je taktički. Pronašao sam svoju igru pri kraju drugog seta, igrao sam dobro, imao sam nekoliko dobrih gemova u trećem, ali dešava se - rekao je Đoković.

Novak Đoković

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Novak Đoković, Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Prvi reket sveta otrkio je i koji mu je krajnji cilj na šljaci.

Rolan Garos mi je krajnji cilj na šljaci i ja se nadam, a od mene se očekuje, da igram kako treba na tom turniru. Ovo je bio samo prvi turnir na šljaci, a sezona je duga. Videćemo kako će se odvijati - dodao je Novak Đoković.