Novak Đoković zeleni dresovi
---
Novak Đoković, Australijan open 2019

Tanjug/AP, Aaron Favila

Novak Đoković, Australijan open 2019, Foto: Tanjug/AP, Aaron Favila

Prvi Grend slem u godini počinje 20. januara, a Novak Đoković bi trebalo da startuje pohod na odbranu titule u drugom kolu, što znači da bi trebalo da ga očekujemo na terenu 22.-23. januara!

Sjajni Srbin ponešen uspehom na ATP Kupu gde je ostvario sve pobede, kako u singl mečevima, tako i u dublu, želi da na "Rod Lejver Areni" osvoji svoj osmi trofej na ovom takmičenju, čime bi se udaljio dodatno od legendarnog Roz Emersona koji je šest puta osvajao ovaj turnir!  

Danas je "Lacoste" objavio u kojoj će se opremi Novak Đoković takmičiti na Australijan openu!

Tako će Noletova majica imati boju kao krokodil, koji je ujedno i logo ove firme, ova majica je dizajnirana kako bi omogućila slobodan pokret, materijal je lak, može kroz njega da se diše, a otvori su ogromni! Novakova nova uniforma je miks nasleđa i modernog doba, a fokusira se na istorijskog krokodila Robera Džordža!

Njegova dva najveća rivala, Nadal i Federer su nešto ranije otkrili u kojim bojama će nastupati na AO 2020!

Španac će imati svetlodrečavu roze majicu i beli šorc

Dok će Švajcarac izaći u šorcu ciklama(tamno roze) boje i teget majici!

 

 

 

Komentari (2)

stilista

14.01.2020 13:20

Opet je po ko zna koji put najljepša Federerova oprema.Na ovim fotografijama se nevidi dobor ,ali sam je vidjela na njegovom sajtu.Novakova oprema je ljepša od prethodnih godina.Naročito majica zbog zelene boje koja će ove godine top boja u svijetu mode i lijepo mu pristaje ,ali ove linijena majici su suvišne .Nadal sa roskastom opremom mi se ne sviđa ,a posebno mi je bezveze majica bez rukava.valjda zato što ne volim mišićave muškarce.

Daniel

14.01.2020 19:56

Pa što se čudite zašto je pristao da nosi dres zelene boje kad se zna da je poreklom iz Crne Gore doseljeni ne Kosovu i brani boje Srbije, a kako neki pričaju i po nacionalnosti albanac - Djokaj?!!!!!