Novak Đoković i Rafael Nadal
AP Photo/Andy Brownbill
Novak Đoković i Rafael Nadal

AP Photo/Andy Brownbill

Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: AP Photo/Andy Brownbill

On se tako izjednačio sa Džimijem Konorsom na četvrtom mestu večne liste, a ispred njega ostali su još samo Rodžer Federer (310), Pit Sampras (286) i Ivan Lendl (270).

PROČITAJTE JOŠ:

Rafael Nadal, nakon osvajanja US Opena, našem teniseru je prišao na samo 640 bodova zaostatka. Španac je sada na 9225 poena i do kraja godine ne brani nijedan bod, dok Đoković brani čak 2600 poena.

Novak Đoković i Rafael Nadal

AP Photo/Gregorio Borgia

Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: AP Photo/Gregorio Borgia

Ispod njih dvojice su Rodžer Federer, Danil Medvedev i Dominik Tim, a u prvih 10 nalaze se još Aleksandar Zverev, Stefanos Cicipas, Kei Nišikori, Karen Hačanov i Roberto Bautista Agut.

Ovakvog Rafu nikad niste videli, GRCA U SUZAMA! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 09.09.2019. 13:01 Emotivno veče "Bika" sa Majaorke. Rafael Nadal, Foto: AP Photo/Charles Krupa Po okončanju meča Nadal je pokazao emociju - kao da je po prvi put postao Grend slem šampion, momak sa Majorke izbacio je sve iz sebe i krenuo u slavlje.

Kada je reč o ostalim srpskim igračima, Dušan Lajović je i dalje 29. igrač sveta, Laslo Đere 40, Miomir Kecmanović je napredova za tri mesta i sada je 47, dok je Filip Krajinović na 51. poziciji ATP liste.

BONUS VIDEO:

Tumbaković o odbrani Srbije protiv Portugala: “To je proces i moramo da poradimo na tome...”