Rafael Nadal
AP Photo/Charles Krupa
Rafael Nadal

AP Photo/Charles Krupa

Rafael Nadal, Foto: AP Photo/Charles Krupa

Po okončanju meča Nadal je pokazao emociju – kao da je po prvi put postao Grend slem šampion, momak sa Majorke izbacio je sve iz sebe i krenuo u slavlje. 

PROČITAJTE JOŠ:

Budni objektivi foto-reportera u Njujorku uhvatile su Španca kako plače dok je sedeo na klupi, pre nego što mu je dodeljen pehar za četvrti US open u karijeri.

Jedan od najboljih tenisera svih vremena tokom svoje karjiere imao je mnogobrojne probleme sa povredama. Tako je prošle godine u polufinalu US Opena predao meč Huanu Martinu Del Potru koji je kasnije izgubio u finalu od Novaka Đokovića.

Želeo bih da budem taj koji će imati jednu titulu više od Novaka i Rodžera! (VIDEO)

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 09.09.2019. 08:58 Nema sumnje da živimo u najboljem periodu tenisa u istoriji. Rafael Nadal, Foto: AP Photo/Charles Krupa Španac se posle 2:0 suočio sa žestokim odgovorom Medvedeva, meč je otišao u peti set u kojem je teniser iz Manakora pokazao prepoznatljiv šampionski nerv kada je odigrao najbolje kada je bilo najpotrebnije.

Iako je do kraja sezone ostalo još par meseci Rafa je najavio da se neće pojaviti na velikom broju turinira, što jasno govori da se apsolutno preorjentisao isključivo na Gren slem trofeje. 

BONUS VIDEO:

Tumbaković o odbrani Srbije protiv Portugala: “To je proces i moramo da poradimo na tome...”