Novak Đoković
twitter.com/usopen
Novak Đoković

twitter.com/usopen

Novak Đoković, Foto: twitter.com/usopen

* Đoković brani titulu osvojenu prošle godine

* Turnir počinje u ponedeljak

* Novak će se u prvom kolu sastati sa Robertom Karbalesom Baenom

Novak Đoković po ne zna se koji put uspeo je da oduševi svoje obožavaoce, imajući u vidu da je se u sklopu "dečjeg dana" na stadionu "Artur Eš", u sklopu promocije US Opena, potpisivao autograme, družio se, a na kraju i zaplesao sa svojim najmlađim fanovima.

Prekinut sparing sa Nišikorijem, Novak tražio pomoć! Seo na klupu sa bolnom grimasom i uhvatio se za stopalo! (FOTO)

AUTOR: V.Ž. DATUM I VREME: 24.08.2019. 20:32 - 24.08.2019. 20:55 Odmah je pozvao fizioterapeuta! Novak Đoković, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN * Novak Đoković trenira pred početak US Opena * U ponedeljak igra prvi meč * Tražio pomoć fizina današnjem treningu Najbolji teniser sveta Novak Đoković odradio je u Njujorku sparing sa Keijem Nišikorijem, ali ovaj trening neće zapamtiti po dobru!

Đoković se uveliko priprema za osvajanje još jednog trofeja na US Openu posle titula na Australijan openu i Vimbldonu. Američki grend slem počinje u ponedeljak 26. avgusta, a do tada se teniseri, kao i navijači, pripremaju za ovaj teniski spektakl.

Tradicionalno, održan je "dečji dan" na "Artur Eš" stadionu, gde su mališani mogli da se druže sa svojim omiljenim akterima "belog sporta" i da učestvuju u treninzima i raznim aktivnostima povezanim sa tenisom.

PROČITAJTE JOŠ:

Nole je naravno kako i dolikuje prvom teniseru sveta bio u centru pažnje, odvojio je vreme da potpisuje autograme, a na kraju je sa najmlađim fanovima organizovao krajnje simpatičnu plesnu koreografiju. Novak će se u prvom kolu US Opena sresti sa Robertom Karbalesom Baenom, koji se trenutno rangira kao 76. teniser sveta, a taj meč na programu je u ponedeljak oko 20 časova po srednjeevropskom vremenu. 

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...