Novak Đoković
AP/Kin Cheung
Novak Đoković

AP/Kin Cheung

Novak Đoković, Foto: AP/Kin Cheung

* Novak brani titulu u Sinsinatiju

* Slobodan je u prvom kolu

* U drugom kolu igraće protiv pobednika meča Sem Kveri - Pjer Ig Erber

Obavljen je žreb za sedmi masters sezone koji će se sledeće nedelje grati u Sinsinatiju, a srpski teniser Novak Đoković imaće interesantan put do odbrane titule. Prvi teniser sveta igraće u drugom kolu protiv pobednika meča Sem Kveri - Pjer Ig Erber. U trećem kolu potencijalni protivnik mogao bi mu biti Dušan Lajović, koji na startu igra sa Džonom Iznerom.

Rodžer Federer nikad bolje nije izgledao, navijači su dugo priželjkivali da ga vide u ovakvom izdanju! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 16:38 - 09.08.2019. 16:45 Novi stajling Švajcarca! Rodžer Federer, Foto: EPA/Andy Rain * Švajcarac je otkazao učešće na US Openu * Rodžer Federer je doživeo težak poraz u finalu Vimbldona kada je imao dve meč lopte * Juče je proslavio svoj 38.

Najbolje rangirani mogući protivnici u četvrtfinalu u Novakovom delu žreba su Karen Hačanov i Fabio Fonjini, mada je tu i Nik Kirjos, a u polufinalu moguć je okršaj sa Rodžerom Federerom. Rafael Nadal predvodi drugu polovinu žreba, a posle mnogo vremena u singlu ćemo gledati i Endi Mareja. Špancu su do četvrtfinala mogući protivnici Garin, Manarino, Gofan, a u četvrtfinalu Kei Nišikori i Borna Ćorić.

Nadal je sada rekorder po broju pobeda!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 09.08.2019. 08:46 Nadal je u osmini finala odigrao veoma dobar meč. Rafael Nadal Montreal 2019, Foto: EPA-EFE/VALERIE BLUM * Nadal je oborio Federerov rekord po broju pobeda na turnirima iz Masters serije * Pobeda protiv Pelje bila mu je 379.

Drugu polovinu predvodi Dominik Tim, koji bi već u drugom kolu mogao da igra protiv Endi Mareja, koji startuje sa Gaskeom. Pobednik tog dela žreba u osmini finala igrao bi sa pobednikom dela u kojem se nalaze Marin Čilić - Radu Albot i Laslo Đere - Dijego Švarcman.

PROČITAJTE JOŠ:

Turnir u Sinsinatiju počinje u ponedeljak.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...

 

Komentari (1)

ana

10.08.2019 17:43

stagod da bude porodica je uz njega i Srbija i štagod da se desi DOBRO JE!Neka uživa u igri.