Đoković će reći Rodžerovim i Rafinim navijačima NOSITE SE, imam više titula, vidimo se kasnije!

b92-alo.rs/M.D. | sport 2019-11-16 14:09:57 2019-11-16 14:09:57

Švajcarac ima 20 Grend slem titula, Španac 19, a Srbin 16!

EPA WILL OLIVER

Teniski analitičar Dejvid Lo smatra da postoji samo jedan način na koji bi Novak Đoković mogao da utiša navijače Rodžera Federera za sva vremena.

PROČITAJTE JOŠ:

Svima je poznato da su navijači uvek na strani Švajcarca u njihovim duelima, a Lo kaže da ga fascinira Đokovićeva sposobnost da tu negativnu energiju upućenu njemu stvori u prednost:

"Mislim da to samo pokazuje koliko je naporno i teško biti prkosan, moraš stalno da se boriš protiv tog talasa emocija. Nikada mi nije jasno kako to uspe na Grend slemovima. Tu energija koju Federer dobija sa tribina, on samo okrene u svoju korist", kaže teniski stručnjak Dejvid Lo u "Tennis Podcast".

Novinar upitao Nadala kako se zahvalio Federeru što mu uručio prvo mesto, Rafa nije mogao da izblefira! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 12:22 Sledi Dejvis kup u Španiji! Rafael Nadal, Foto: (AP Photo/Alastair Grant) Najbolji teniser sveta Rafael Nadal je ispao sa završnog turnira u Londonu, iako je imao dve pobede i jedan poraz, ali je uspeo da ostvari svoj cilj, zadržao je prvo mesto na ATP listi, ponajviše zahvaljujući Rodžeru Federeru koji je spektakularnom igrom izbacio Novaka Đokovića sa ovog turnira!

Ovaj britanski komentator smatra da postoji samo jedan način na koji može da ućutka sve Federerove navijače za sva vremena.

"I dalje to može. Još jedno finale Završnog turnira ili ako još jednom postane broj jedan... te stvari neće definisati Novaka Đokovića. Neće ga izdvojiti ispred Rodžera", kaže Lo i dodaje:

"Ono što će definisati karijeru Novaka Đokovića je broj Grend slem titula. Ukoliko bi karijeru završio sa više od Federera, i dalje bi bio manje popularniji i voljen među navijačima, ali bi isto tako mogao da kaže 'nosite se, imam više Slemova, vidimo se kasnije".

"Eliminacija Đokovića je najveće iznenađenje turnira, to niko nije očekivao!"

AUTOR: b92-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 16.11.2019. 13:00 Mečevi za plasman u finale su u subotu! Zverev - Nadal, Foto: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Sedmi teniser sveta, Aleksandar Zverev plasirao se u polufinale Završnog Mastersa u Londonu, on je pobedio u meču odluke Danila Medvedeva 6:4, 7:6 i tom pobedom je eliminisao Rafaela Nadala koji je imao isti skor kao Zverev i prvoplasirani Cicipas, ali je bio najgori u tom trouglu!

Švajcarac ima 20 Grend slem titula, Španac 19, a Srbin 16! Nadal i Đoković su eliminisani sa Završnog turnira u Londonu dok će Federer od 15 časova igrati protiv Cicipasa za finale!

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"

 

 

Expand player
Pogledajte više