Novak Đoković
EPA/Will Oliver
Zverev - Nadal

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Zverev - Nadal, Foto: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Sedmi teniser sveta, Aleksandar Zverev plasirao se u polufinale Završnog Mastersa u Londonu, on je pobedio u meču odluke Danila Medvedeva 6:4, 7:6 i tom pobedom je eliminisao Rafaela Nadala koji je imao isti skor kao Zverev i prvoplasirani Cicipas, ali je bio najgori u tom trouglu!

PROČITAJTE JOŠ:

On je posle meča sa Rusom izneo svoje utiske o dosadašnjem razvoju takmičenja:

"Mlađi igrači igraju mnogo bolji tenis nego što su to radili prošle godine. Mislim da je najveće iznenađenje to što je Novak ispao jer teren i uslovi najviše odgovaraju njegovoj igri. Drugo veliko iznenađenje je Nadal. Niko nije očekivao da neće proći grupu. Naša grupa jeste bila veoma, veoma teška i verovatno niko nije očekivao da ćemo Stefanos (Cicipas) i ja da se kvalifikujemo, posebno kad se uzme u obzir godinu koju sam imao", rekao je Zverev.

Novinar upitao Nadala kako se zahvalio Federeru što mu uručio prvo mesto, Rafa nije mogao da izblefira! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 12:22 Sledi Dejvis kup u Španiji! Rafael Nadal, Foto: (AP Photo/Alastair Grant) Najbolji teniser sveta Rafael Nadal je ispao sa završnog turnira u Londonu, iako je imao dve pobede i jedan poraz, ali je uspeo da ostvari svoj cilj, zadržao je prvo mesto na ATP listi, ponajviše zahvaljujući Rodžeru Federeru koji je spektakularnom igrom izbacio Novaka Đokovića sa ovog turnira!

Zverev smatra da nema favorita i da svako može da trijumfuje:

"Turnir još nije gotov. Videćemo šta će biti. U subotu imam vrlo teško polufinale, za sada je turnir veoma zanimljiv. Možda ćemo imati najstarijeg pobednika ikada, a možda će titulu osvojiti neko iz mlađe garde", zaključio je Zverev.

Federer priznao da je Nadal bio uz njega dok je razbijao Đokovića! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 15.11.2019. 18:43 Đoković je ispadanjem izgubio svaku šansu da povrati prvo mesto na ATP listi! Rodžer Federer, Foto: printscreen Rodžer Federer je spektakularnom igrom presudio Novaku Đokoviću i na tron ATP liste poslao Rafaela Nadala koji se pridružio ovoj dvojici koji su po pet puta završavali godinu na prvom mestu!

Prvi polufinalni par su Cicipas i Federer a oni igraju od 15.00, dok se Zverev i Tim sastaju od 21.00 u O2 Areni!

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"