DA LI STE OVO OČEKIVALI OD ĐOKOVIĆA? Komšije pričaju kakvi su Novak i Jelena kad su u stanu! "Da li da im priđemo, ili ne, a onda..."

Komšije kažu da je kad su u Beogradu u stanu porodice Đoković često veoma živo

Novak i Jelena uživaju u današnjem danu
Novak i Jelena uživaju u današnjem danu, Foto: Printskrin: Twitter

U pauzi između teniskih obevza najbolji teniser sveta Novak Đoković je sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom, ćerkom Tarom i dadiljom došao u Srbiju, a komšije kažu da ga viđaju više od Jelene, kao i da je veoma neposredan i da se šali i razgovara sa svima koje sretne.

- Novaka viđamo češće nego Jelenu, on potpuno opušteno izađe sa decom i igra se. Iako je javna ličnost i najpoznatiji teniser na svetu, nema nikakav problem da se sasvim opušteno šeta i uživa sa porodicom, kao i običan svet. Vozi decu u malim automobilima, dok Stefan vozi i bicikl po kompleksu. Priča sa ostalim mamama i tatama dece sa kojima se njegovi mališani igraju, kao da nije to što jeste. Jelena retko izađe tu ispred zgrade da sedi, uglavnom je u prolazu. Ne zadržava se napolju - kaže Jelica i dodaje:

- Zajedno idu do obližnjeg marketa da kupe osnovne potrepštine. Kao i svi ostali, kupuju toalet-papir i neke namirnice, što govori o tome da spremaju hranu sami. Ono što znam je da je obezbeđenje uvek u blizini, ne možete da ih vidite ako ne obratite pažnju jer ne idu tik uz Đokoviće. Dadilja je došla sa njima iz Monte Karla, a ne znam da li im još neko u stanu pomaže. Novak se javi svima u ulazu ljubazno i razmeni par rečenica: “Dobar dan, kako ste? Šta radite?”. Fotografiše se sa svima koji mu priđu, baš sam prisustvovala jednom prilikom takvoj sceni gde se grupica ljudi libila da li da mu priđe ili ne. Na kraju im se on nasmejao i bukvalno prišao on njima. Mislim da je zapravo njegova veličina baš u toj jednostavnosti koju poseduje i što mu ta popularnost ne predstavlja ništa značajno. Ponaša se prirodno, zato je i car nad carevima u svetu.

Komšije kažu da je kad su u Beogradu u stanu porodice Đoković često veoma živo, da su tu roditelji i prijatelji, a da kada nisu u Srbiji o stanu brinu dve žene zadužene za čišćenje i obezbeđenje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi