Firenca tenis
Printscreen
Firenca tenis

Printscreen

Foto: Printscreen

Italijanski sudija Đanluka Moskarela načinio je nesvakidašnji prekršaj tokom meča Italijana Enrika Dala Valea i portugalca Pedra Souse.

Pročitajte još:

Arbitar je na pauzi izmeeđu setova, u trenutku dok je Vale bio u toaletu, sišao sa stolice i uputio nesvakidašnje reči Portugalcu koji je osvojio prvi set.

"Pedro, ostani fokusiran. Možeš da završiš za dva minuta, ostani fokusiran. Hajde, veoma je vruće, molim te koncentriši se. Ja sam star i ne prija mi ovo sunce. Mogao si već da završiš sa 6:1, 6:1. Imao si 45 brejk lopti. Znaš šta je trebalo da uradiš, ali si 'gurao' loptu. Hajde, ostani fokusiran", bodrio je Moskarela Portugalca, a snimak celog razgovora ubrzo je završio na internetu.

Federera izluđuje jedna stvar koju ga stalno pitaju, sada dao konkretniji odgovor nego ikad

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 21:24 Malo se i našalio. Rodžer Federer , Foto: EPA Martial Trezzini Rodžer Federer, švajcarski teniser, rekao je da ne zna kada će okončati karijeru. Federer je nedavno napunio 38 godina i pitanja vezana za njegovo povlačenje dobija sve češće.

 

Sousa je na kraju uspeo da savlada italijana, ali ne tako lako kako je sudija priželjkivao. Teniser koji tauzima 124. mesto na ATP listi pobedio je rezultatom 7:5, 4:6, 6:4.

Bonus video: U Nišu oterali momka i devojku sa tribine jer navijaju za Partizan