Beker i Đoković
youtube/Djoker Nole
Imaju različite poglede na život: Đoković i Beker

profimedia

Imaju različite poglede na život: Đoković i Beker , Foto: profimedia

Nakon što su raskinuli saradnju Boris Beker i Đokovič, nemački bivši teniser je postao stručni konsultant Eurosporta, a u goste je pozvao svog nekadašnjeg pulena sa kojim je imao više nego interesantan razgovor.

U veoma opuštenom razgovoru, Beker je upitao da li oseća miris istorije tenisa, jer je nadomak novog podviga, Đoković ima šansu da drugi put u svojim rukama ima sva četri Gren slema:

- Da, mirišem, slatko je, osetio sam to pre tri godine. Pošto sam to uradio, da u isto vreme držim sva četiri Gren slema, zaista verujem u to, zato sam i ovde. Kao što sam pričao na početku intervjua, našao sam svoju formu u pravo vreme, ako nastavim proces u ovom smeru, verujem da mogu da dođem do finala, a onda je sve u božjim rukama.

PROČITAJTE JOŠ:S

Stefan Đoković

Instagram/jelenadjokovicndf

A onda ga je bivši broj jedan iz Nemačke iznenadio sa pitanjem o Rafaelu Nadalu:"Šta o drugom momku iz Španije, koji je osvojio 11 Rolan Garosa?

Đoković je još jednom pokazao veličinu i priznao ono što većina tenisera krije, a to je da tokom turnira gledaju mečeve svojih rivala.

-Naravno da sam ga gledao, svi gledamo jedni druge, naročito kada igramo u različitim danima. Imam TV svuda, u svojoj kući, u svlačionici. Dok su u svlačionici, svi igrači gledaju jedni druge. Ja gledam Nadala, Rodžera, Dominika Tima, Del Potra, Zvereva i ostale... Pratim ih, ali glavni fokus je i dalje na meni i mojoj igri, jer znam da sam imao uspeha protiv svih ovih momaka na svim podlogama i znam šta treba da pronađem za ovaj turnir. Imam poseban respekt za sve njih, posebno za Rafu, koji je samo dva puta u karijeri izgubio ovde - konstatovao je Đoković.

- Ti si ga jednom pobedio od ta dva puta - odgovorio mu je Beker, koji mu je tada bio trener.