Melisa Sata
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Melisa Sata je, kažu Englezi, u ponedeljak ukrala šou na Centralnom terenu, ali od te slave slaba vajda za njenog dečka. Mateo Beretini je ispao...

Melisa Sata

AP/Alberto Pezzali

 

Italijan je završio učešće na Vimbldonu porazom od Karlosa Alkaraza u osmini finala (6:3, 3:6, 3:6, 3:6) i ko zna da li će ikad dočekati podizanje trofeja s najvećih turnira. Najbliži je bio u dosad jedinom grend slem finalu, upravo na londonskoj travi 2021, kad ga je pobedio Novak Đoković.

Melisa Sata i Mateo Beretini

EPA/Sebastien Nogier

 

Povrede od mnogo se*sa

Melisa je, dok je bila u braku s Boatengom, rekla da „to što imam seks 10 puta dnevno ne znači da sam nimfomanka“ i zbog te izjave fanovi Beretinija su je napali. Smatraju da je njen način života - luda za seksom, hm? - izazvao povrede svojevremeno prvom reketu Italije, zbog kojih je proletos propustio masterse u Madridu i Rimu, kao i nedavni Kvins u Londonu, gde je trebalo da brani dve uzastopne titule.

Beretiniju protiv trenutno prvog reketa sveta nije pomogla ni podrška superzgodne devojke. Melisa je gledala dragog iz lože, navijala, nervirala se, badava... Ništa nije vredelo 38. na ATP listi.

Melisa Sata i Mateo Beretini

Profimedia

 

Prema stavovima na društvenim mrežama, Vimbldonu će više nedostajati italijanska TV voditeljka, koja „grmi“ i s 37 godina, nego deceniju mlađi Rimljanin kome je podarila srce.

„Melisa je boginja, ako mene pitate“, „Melisa je apsolutni broj 1“, „Melisa je prava kraljica“, neki su od komentara o Italijanki rođenoj u Bostonu koja je imala buran ljubavni život - veza s fudbalskim asom Kristijanom Vijerijem, veridba s biznismenom Đanlukom Vakijem, navodna afera s NBA legendom Kobijem Brajantom i brak s fudbalerom Kevinom Prinsom Boatengom (imaju sina). S Beretinijem je od početka ove godine...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading