KRAJINOVIĆ DONOSI OGROMNU ODLUKU? "Mislim da razumete šta ću da objavim uskoro, nisam više ja na terenu"
EPA

Srpski teniser Filip Krajinović bio je vidno nezadovoljan svojom igrom nakon eliminacije u prvom kolu Rolan Garosa od Frensisa Tiafoa.

U prvom gemu ga je Amerikanac pogodio direktno u grlo lopticom nakon jednog poena na mreži. 

- Mislim, dobio sam jak udarac u grlo odmah na početku. Malo mi smetala u vezi disanja. Međutim, nije to uzrok što sam izgubio. To je jedna lako loša serija u mojoj karijeri koja nema kraja i jednostavno teško mi sve ovo jako pada. Svašta nešto mi prolazi kroz glavu i misli. Uskoro ću objaviti neke vesti u vezi moje karijere, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti. 

ČAK NI NOLETU NIJE LAKO DA DOĐE DO JOKIĆA Đoković: Tek juče sam nabavio Nikolin broj telefona

On je nastavio u prilično sivom svetlu sa nepoznatim ishodom za budućnost.

- Za neki nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta nešto. Dugo se gubim u svemu ovome, ne osećam se na terenu jako. Opet ponavljam, sve mi teže padaju pobede, igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči.

Na kraju je i mogao da zabrine sve ljubitelje tenisa u Srbiji.

- Svašta mi pada na pamet. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro - zaključio je Krajinović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading