ITALIJAN SUROVO O NOVAKU I RAFI Jedna era koja se polako bliži kraju
Foto: AP/Tanjug/Ap

Slavni španski teniser Rafael Nadal održao je juče konferenciju za medije na Majorci. S obzirom na to da se u sali pojavila i njegova porodica, mnogi su pomislili da će reći zbogom tenisu, ali ipak nije bilo tako. 

Najavio je samo da će propustiti Rolan Garos i Vimbldon, te da će 2024. biti njegova poslednja igračka sezona. Da li i koliko će moći da odigra pre zvaničnog oproštaja pitanje je s obzirom na to da mu telo nije u idealnom stanju. 

ĐOKOVIĆEVO SAOPŠTENJE OKO TC "NOVAK" Evo zbog čega vraćaju zemljište Beogradu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefano Semeraro (@semerix)

Za razliku od njega, godinu dana mlađi Novak Đoković se još drži, mada poznati italijanski teniski urednik i novinar Stefano Semeraro ne misli tako.

- Pauza Rafe Nadala i najavljivanje kraja karijere je još jedan komad koji se odvojio od Sikstinske kapele tenisa. Freske padaju. Vidimo i da Novak počinje da ima problema, Endi Marej će sa metalnim kukom verovatno igrati poslednji Vimbldon u karijeri. To je jedna era koja se nažalost završava ovako kako se završava - smatra Semeraro, urednik portala "Il tennis italiano" i novinar "Korijere delo sporta". 

Švajacarac Rodžer Federer je prošle sezone završio karijeru i kao najstariji prvi istupio iz "velike četvorke". Po mnogima, ipak, postoji samo "velika trojka" jer Endi Marej posle brojnih operacija i problema odavno nije konkurentan za grend slemove. Osvojio je tri, a poslednji je Vimbldon 2016. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading