PAPRENE CENE Evo koliko novca treba za boravak na Rolan Garosu i gledanje mečeva
Tanjug/Ap

Nema sumnje, predstojeći Rolan Garos je od istorijskog značaja za svetski tenis. Tu će Novak Đoković imati priliku da postane vlasnik najvećeg broja Grend slem titula, ali i Rafael Nadal čiji nastup je još uvek senci. Bilo kako bilo, ako želite da budete prisutni na licu mesta i da budete deo verovatno najvećeg spektakla "belog" sporta, moraćete papreno to da platite.

Kako stvari stoje, trenutna cena karata za prvo kolo na Filip Šatrijeu ili Suzan Lenglenu se kreće od 300 pa do 667 evra. Upravo se na ta dva stadiona, po navici, očekuje nastup Novaka. 

Interesantno je da za drugu rundu može da se nabavi karta za 240 evra na ova dva terena, a da cena ide do 460 evra.

PAPRENE CENE Evo koliko novca treba za boravak na Rolan Garosu i gledanje mečeva

AP/Christophe Ena

 

PREMINUO ČUVENI TENISER Poznat je po osvajanju "kalendarskog slema"

Trenutno raspoložive karte za četvrtfinale govore od 464 evra do 1790 evra ukoliko želite najbolju uslugu koja može da se ponudi na Šatrijeu.

Jasno je da Novak od četvrtfinala pa dalje neće videti niti jedan drugi stadion osim toga, naravno, ukoliko bude gurao do samog kraja.

Od 534 evra se kreću ulaznice za glavni stadion što se tiče polufinala, a sve moguće pogodnosti bi imali sa kartom koja košta čak 3999 evra. 

Ukoliko uspete uopšte da dođete do karte (a morali bi da budete jako, jako uporni), možete da dobijete za najmanje 800 evra, dok kraljevski prijem i ono najbolje što se nudi košta 8000 evra.

Sve u svemu, "skupa igračka" i prilično nedohvatljiva zabava za mnoge sa ovih prostora, ali će se širom sveta sigurno tražiti karta za više kako se budemo približavali kraju turnira. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading