TO JE PRAVO RIVALSTVO Lakši put? Nikako - Novak želi da sruši Nadala na njegovom terenu, sve je priznao
Foto: EPA/EPA/Ettore Ferrari

Novaka su u Rimu pitali da li bi eventualni izostanak najvećeg rivala promenio nešto u njegovom pristupu takmičenju u Parizu.

- To neće promeniti ništa u vezi sa mojim pripremama. Gledaću da igram najbolje što mogu. Naravno, svet tenisa i Rolan Garos će biti pogođeni ako Rafa bude odsutan sa turnira, pre svega zbog istorije na tom takmičenju i svega što je postigao tamo u karijeri - kaže Novak.

Bez obzira na značaj turnira i njihovu trku za teniske rekorde, Đoković kaže da nije isto bez Nadala.

O NJEMU PRIČA ČITAVA EVROPA Napravio "bum" na Evroviziji, a svi ga pamte jer je bio u teškim trenucima uz Novaka (VIDEO)

- Voleo bih da ga vidim da igra tamo, pre svega zbog samog takmičenja, najbolje je ako možete da imate najjače igrače na svetu, tako da je izazov onda najveći mogući", dodao je Novak.

Novak ove sezone ima skor 17-3 uz dve titule, u Adelejdu i Melburnu.

- Šljaka je takva da osećam da je potrebno više nedelja za trening, da se više vremena provede na treningu raedeći na udarcima, taktici, tehnici, prilagođavanju terenu, nego na bilo kojoj podlozi. Neki igrači kažu to za travu. Ja sam sa njom imao dosta sreće, brzo joj se prilagodim. Ali šljaka je nešto što od mene zahteva dosta vremena - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading