HET-TRIK NOVAKOVOG MRZITELJA Ben Rotenberg napao Đokovića, gradonačelnika Banja Luke i Semira Osmanagića
Foto: Privatna arhiva

Američki tzv. novinar Ben Rotenberg ponovo je pronašao način da unizi i uvredi Novaka Đokovića i svakog ko za njega navija ili ga podržava.

Ovog puta nije bilo u pitanju bacanje reketa ili slanje loptice na tribine, već šta to Novak Đoković radi u slobodno vreme.

 

 

Naime, dan pre nego što je odigrao meč protiv Dušana Lajovića, najbolji teniser planete iskoristio je slobodno vreme da sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem poseti predavanje doktora Semira Osmanagića i dodatno se upozna sa čudom prirode zvanim bosanske piramide.

 

 

Rotenbergu je to, iz samo njemu znanog razloga, opasno zasmetalo, pa je osetio potrebu da svoju životnu frustraciju usmeri ka Novaku i iskaže je na Tviteru.

- Svetski broj 1 Novak Đoković proveo je svoj slobodan dan između mečeva u Banjaluci da prisustvuje predavanju Semira Osmanagića, inače pseudoarheologa. Osmanagić tvrdi, pored ostalih stvari, da tajne piramide emituju energetske talase kojima se komunicira sa vanzemaljcima preko kosmičkog interneta - napisao je Rotenberg.

Ljudi su ga propisno isprozivali u komentarima, takođe podsećajući  ga na samo neke od njegovih brojnih javnih ispada kojim je degradirao novinarsku profesiju, a posebno tenisku.

 

 

Čovek koji se izdaje za teniskog novinara nijednog slova nije napisao o igri, mečevima i punim tribinama na turniru Srpska open, jer njegove pratioce sport nikada nije ni zanimao.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading