SA NOLETOM NEMA ZEZANJA Đoković je došao u Banjaluku po pehar
Foto: EPA/EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

- Mislim da bi nam svaki turnir pozavideo na imenima učesnika, koje imamo u Banjaluci. Pored Novaka Đokovića tu su i Rus Andrej Rubljov, koji je sinoć osvojio masters u Monte Karlu. Tu su još Stan Vavrinka, Gael Monfis, Borna Ćorić, Rišar Gaske, Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Dušan Lajović... To su sve sjajna imena. Znamo da navijači u Banjaluci jedva čekaju da počni mečevi i nadam se da će navijati za srpske tenisere. Nadam se da će Monfis da se oporavi od povrede i da napravi neke atraktivne poteze, koji će otići u svet. Želimo da ceo svet vidi šta smo napravili ovde i da pokažemo da smo pravi domaćini - rekao je Đorđe Đoković za TV K1.

On je istakao da su organizatori turnira napravili dobar posao.

- Mi u organizaciji smo veliki perfekcionisti i uvek tražimo šta bismo još bolje mogli da uradimo. Čitava organizacija, moj tim, koji mene prati godinama, odradio je sjajan posao. Ja sam svima njima zahvalan na posvećenosti i radu. Rade i po 18, 19 sati dnevno da bi ugodili igračima. Uz veliku podršku svih napravili smo vanserijskih uspeh", dodao je direktor turnira Srpska open.

EUFORIJA ZBOG NOVAKA Svi hoće da vide Đokovića uživo, zbog najboljeg tenisera sveta ne mare ni za BLATO (FOTO)

Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom će se sastati sa pobednikom duela između Švajcarca Stana Vavrinke i Francuza Luke van Eša.

"Planirano je da Novak igra u sredu, a Andrej Rubljov u četvrtak. Nadam se da ćemo svaki dan imati zanimljiv program. Novak je neko ko je surovi profesionalac i koji gradi svoju formu iz turnira u turnir, iz meča u meč, odnosno iz gema u gem. On se uvek trudi da bude u vrhunskoj formi. Naravno da ne može da bude idealna igra na svakom turniru. Međutim, došao je u Banjaluku sa velikim entuzijazmom, motivom i željom za pobedom. Posle turnira u Banjaluci ima masterse u Rimu i Madridu, kao i Rolan Garos. Sve su to važni turniri, svaki meč je bitan, ali je sigurno da Novak ima veliku želju da osvoji Banjaluku i da ode korak dalje u odnosu na prošlu godinu kada je poražen u finalu turnira Beograda - zaključio je Đorđe Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading