NJU JE OSTAVIO ZBOG SRPKINJE Bila je verenica Bastijana Švajnštajgera, "mrzi" Anu Ivanović, a pogledajte kako sada izgleda (FOTO)
EPA/Instagram/Ilustracija

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u zajedničkom životu. Srećni par je osnovao porodicu, već imaju dvoje dece, treće je na putu i čini se da im je sve potaman,

Međutim, vratićemo se malo u prošlost, da budemo konkretni, prošlost nekadašnjeg reprezentativca Nemačke. Da li znate s kim je Bastijan bio pre Srpkinje?

Model i nutricionista

 

Možda nije toliko poznato da je čuveni fudbaler Bajerna iz Minhena pre Ivanovićeve bio sa sunarodnicom Sarom Brandner (34), modelom i nuticionistkinjom za koju je Švajni bio i veren, ali je ta ljubav "pukla".

 

 

Švajnštajger je jednom prilikom, dok je još uvek bio u vezi sa Sarom, za Anu Ivanović rekao "Ne, hvala, ja sam srećno zaljubljen". Međutim, nedugo nakon toga je obelodanjeno da su on i lepa Srpkinja zajedno. Bastijan je sa Branderovom raskinuo 2014. godine, nedugo nakon Svetskog prvenstva u Brazilu gde je Nemačka osvojila trofej.

Zamrzela Anu Ivanović

NJU JE OSTAVIO ZBOG SRPKINJE Bila je verenica Bastijana Švajnštajgera,

EPA

 

Nemački mediji su nakon raskida Sare i Bastijana pisali kako ona "mrzi Anu Ivanović" jer je ona krivac za njihov rastanak. Međutim, vremenom je prebolela Švajnija.

Što se samog "eksponiranja" tiče, Bastijan i Sara su se često pojavljivali zajedno u medijima, mnogi više nego što je to slučaj sa njim i Anom Ivanović. Mnogi smatraju da ih je upravo to koštalo kraha, te da je pristup sa Srpkinjom i život daleko od očiju javnosti bolja opcija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading