KO JE TAJENSTVENA DOKTORKA MARIJANA Nakon njene intervencije Novak "se vratio" na Australija open,  evo u čemu je tajna
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvprva

Marijana Kovačević postala je poznata kao doktorka koja pomaže najvećim zvezdama sporta da se brzo oporave i što pre vrate na teren.

Najnoviji na spisku osoba kojima je pomogla je Novak Đoković! Doktorka Marijana se čak nalazi u Novakovoj loži u Melburnu, a razlog za to je činjenica da mu je mnogo pomogla kako bi ostao na Australijan openu. Ona nije želela da kaže o kakvoj Novakovoj povredi brine, jer se ugovorom obavezala da o tome neće da govori do kraja turnira. 

U jednom momentu delovalo je da će Novak tako teško moći da "izgura" turnir do kraja, a onda se u celu priču uključila poznata doktorka.

KO JE TAJENSTVENA DOKTORKA MARIJANA Nakon njene intervencije Novak

Foto: Printscreen/Twitter

 

Lekarka srpskog porekla, koji sada živi u Dubaiju, poznata je po tome što je lečila brojne fudbalske zvezde Premijer lige, uključujući Vinsenta Kompanija, Glena Džonsona, Robina van Persija, Branislava Ivanovića i Pabla Zabaletu.

Ona je prvi put dospela na naslovne strane u Velikoj Britaniji kada je tadašnji menadžer Liverpula Rafa Benitez rekao novinarima da želi da je dovede u klub za stalno, nakon što je uspešno izlečila vezistu Josija Benajuna koristeći tečnost placente.

Lista sportista koji su se lečili kod nje je dugačka... Od Dejana Stankovića, Endija Marija, Aleksisa Sančeza, Kristijana Ronalda i brojni drugi.

"Posle mojih tretmana, mišić je potpuno nov. Nema traga bivše povrede. Pošto je mišić potpuno nov - nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka revolucionarnog metoda. Po završetku terapije, uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića",rekla je ona u jednom razgovoru za TV Prva.

KO JE TAJENSTVENA DOKTORKA MARIJANA Nakon njene intervencije Novak

Foto: Printscreen/instagram

 

Govoreći u to vreme, bivša izraelska internacionalka je rekla o njenom lečenju: „Nisu korišćeni delovi životinja niti injekcije. „Unapred mi je sve objasnila i rekla da će koristiti tečnost iz placente koja je došla od žene.

Prema njenom zvaničnom sajtu, Kovačevićeve neobične tehnike podrazumevaju regeneraciju oštećenog mišićnog tkiva pomoću jedinstvenog gela i elektromagnetnog polja.

Ko je Marijana Kovačević? 


Diplomirani je farmakolog i 10 godina je radila u nekoliko laboratorija i farmaceutskih institucija specijalizirala je i fizioterapiju, a pre 18 godina otvorila je svoju ordinaciju u Beogradu specijalizovanu za lečenje povreda, posebno mišićnih. Odbija da otkrije šta je sadržano u supstanci koja se unosi u organizam sportista, ali nema rizika od dopinga, svi sportisti koji su testirani nakon tretmana su negativni. 2010. godine Marijana je bila deo zvanične delegacije reprezentacije Srbije koja je učestvovala na Svetskom prvenstvu

Rečeno je da neinvazivan i hipoalergenski proces daje negativne rezultate na doping testovima i da je potpuno prirodan i bezbedan.

Ona je rekla i da proces lečenja može da potraje i do sedam dana i da bi mišićno tkivo pacijenta trebalo da bude potpuno regenerisano do kraja zahvata. 

Posle ovog tretmana oporavak traje znatno kraće.

"Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja problem rešim za četiri sata",  objasnila je Marijana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading