GOVORILI SU DA VARA NA TURNIRU, STIGAO JE EKSPRESAN ODGOVOR Nole rešio misteriju flašice zbog koje su ga napali
Foto: EPA/EPA-EFE/FAZRY ISMAIL

Ne samo da je Novak Đoković tokom Australijan opena dospeo u centar pažnje zbog povrede, za koju ga mnogi optužuju da ne postoji i da je srpski teniser lažirao, nego je postao i tema zbog tečnosti koju konzumira tokom turnira.

Na gotovo svakom meču vidimo kako fizioterapeut Miljan Amanović doziva supervizora kako bi Đokoviću doneli flašicu sa vodom koja je obogaćena elektrolitima, a to je iz neverovatnih razloga ponovo diglo "paniku" u Melburnu. 

Mnogo se pažnje poklanjalo tome šta Novak Đoković konzumira tokom mečeva u Melburnu i zbog čega ne drži flašice kod sebe, pa je na konferenciji za medije razjasnio da je u pitanju njegov novi sponzor. 

(UŽIVO) AUSTRALIJAN OPEN - DESETI DAN Sramni Toni Nadal, Nole otkrio ko mu je najviše pomogao u Melburnu, suze o kojima se priča

U pitanju je austrijska kompanija "Watermark", čiji logo sada nosi i na majici, a čije flaše moraju da "pokriju" kako se ne bi videlo ime proizvođača. Zbog toga Amanović inače lepi papiriće na flaše pre nego što ih pošalje Đokoviću, odnosno nije na njima pokušavao da "prošvercuje" tajne poruke zbog čega su neki čak tražili i kaznu za srpskog tenisera.

-Sve flaše koje koristim su njihove, ali zbog kompanija koje su sponzori u Australiji, ne možemo da pokažemo njihov logo. Hvala svakako Australijan openu koji mi je dozvolio da uopšte koristim njihove flaše jer su džinovske od litar i po. Ne znam da li vidite, unose mi torbu sa deset flaša različitih tečnosti i ne nosim sa sobom jer je to preteško. Supervizor kada to donosi se zeza i kaže mi stigle su tvoje zlatne poluge - nasmejao se Novak Đoković i otkrio detalje sponzorstva:

-Što se tiče njih, oni već sponzorišu Frica, Kolins... Oni su mlada firma, postoje pet-šest godina, napravili su brzo veliki uspeh i sada su i na berzi. Njihova misija je da se smanji plastika, odnosno da se ne koristi na kraju krajeva... (...) Tako da sam se ja tu našao sam sa njima, sponzori su turnira u Beču, pričaju već da žele da uđu u većim količinama u muški i ženski tenis. Našli smo se u tome kako vidimo svet. Ja sam takođe investirao u njihovu kompaniju, da dobijem procenat neki od kompanije. Vidim to kao neko partnerstvo, a ne sponzorski ugovor.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading