KO JE NA SNIMKU SA SRĐANOM ĐOKOVIĆEM? Sve je otkriveno, pored Noletovog oca stao vođa "Noćnih vukova", na poternici je, i to sve zbog Putina
Foto: Printscreen/Foto: Twitter/printscreen

Jedan od njih je uzviknuo: "Brat Aleksandar Zaldostanov, iz Melburna u Austraiji pozdravlja našu braću u Moskvi. Živela Rusija!".

Kako tvrde engleski mediji u pitanju je Aleksander Sergejevič Zaldastanov, poznatiji kao Hirurg.

Ovaj bivši lekar je već godinama prvi čovek ruske grupe bajkera "Noćni vukovi", koja je izuzetno bliska predsedniku Rusije Vladimiru Putinu koji je Zaldastanova i odlikovao "Medaljom za povratak Krima". 

TRAŽE IZBACIVANJE ĐOKOVIĆA Zbog jedne slike nastao opšti haos, oglasio se i ukrajinski ambasador

Osim Vladimira Putina ističe da se divi i Josifu Visarionoviču Džugašviliju Staljinu, a često je viđen i na sportskim događajima pa je tako bio jedan od ljudi koji su nosili olimpijski plamen pred ZOI u Sočiju 2014. godine.

KO JE NA SNIMKU SA SRĐANOM ĐOKOVIĆEM? Sve je otkriveno, pored Noletovog oca stao vođa

Printscreen

 

 

Na poternici je u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi pod optužbom za zločine u Ukrajini, tj. za učestvovanje u "nelegalnoj aneksiji Krima", kako se navodi u optužnici, a u julu 2022. godine je zajedno sa svojom organizacijom dospeo i na crnu listu Evropske Unije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Slaven

26.01.2023 12:32

Jel taj Hirurg usao legalno u Australiju?Nije valjda pao na tribine padobrancem? Smejurija od histerije .Da je neki krimos sve bi.bilo u redu.

Sova

26.01.2023 14:24

Stvarno treba biti toliko lenj, pa ne proveriti i uporediti samo slike čuvenog Hirurga i ovog navijaca i onda shvatis da širis ocigledne dezinformacije britanskih medija..