TRAŽE IZBACIVANJE ĐOKOVIĆA Zbog jedne slike nastao opšti haos, oglasio se i ukrajinski ambasador
Foto: Printscreen/Printscreen

Srđan Đoković se slikao sa navijačima koji su imali zastavu  sa likom Vladimira Putina i to je pokrenlo lavinu.

Povodom Đokovićevog poziranja oglasio se i ukrajinski ambasador za Australiju i Novi Zeland Vasil Mirošničenko: 

- Ovo je prevršilo meru. Među srpskim zastavama nalazi se: ruska zastava, Putin, Z-simbol, takozvana zastava Donjecke Narodne Republike - napisao je ambasador na Tviteru uz link do snimka.

FRKA U MELBURNU Porodica Đoković dobila upozorenje zbog Rusije

- To je takva sramota… - dodao je on i adresirao sve to na organizatora turnira.

Ukrajinski teniser Aleks Dolgopolov, koji se pored Sergija Stahovoskog kao dobrovoljac stavio na raspolaganje ukrajinskoj armiji od prvog dana rata udario je na Đokoviće. Mnogi traže da se Srđan deportuje.

- Apsolutno odvratno. Oni su rekli da politiku treba držati dalje od sporta. Ovi ljudi nemaju apsolutno nikakvog razloga da budu na teniskim turnirima, uključujući oca Novaka Đokovića, ako otvoreno hvale genocidni režim Rusije - napisao je Dolgopolov.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mudrac

26.01.2023 11:03

Nacisti govore o ne mešanju sporta i politike,o poštenju....pa to je van svake pameti,sve vas takve treba Rusi da sahrane u Donbasu,Lugansku,šta tu tražite?idite na zapad medju ostale naciste.

sima

26.01.2023 11:14

Smeta im putin , a nesmeta bajden koji je pokrenuo i podrzavao neprijatelje rusije da unisti praoslavlje .Ameri su svetsko veliko zlo.

Srbin

26.01.2023 11:24

Ukrajina je kao sveto tele... kad se ,,OGLASI,, neko iz UKRAJNE!!!!!!!!!!! to je jace nego da Papa prica o hriscanstvu!!!!!!!! Strasno, me postoji niko sem Ukrajne i njenih prava...svi drugi moraju da pognu glavu kad oni prolaze... Uskoro ce videti dasu Budale koje su ,,Iskoriscene,,

Rile

26.01.2023 11:46

Колико су нацисти охоли, као и пре другог рата, почели су са Зеленским и њихови Амбасадори да деле лекције целом свету. А то што су 8 година бомбардовали Донбас и Луганск нема везе а од новинара нико нема муда да упути такво питање и Зеленском и Амбасадору у Аустралији.