AUSTRALIJAN OPEN - ŠESTI DAN Novak sa druge planete, Hrvati opleli po Srbinu
Foto: EPA/EPA/Ilustracija

20.00 - To bi bilo sve za danas. Družimo se ponovo i sutra kada pratimo sedmi dan Australijan opena! Sportski pozdrav!

15.23 - Neobična situacija se dogodila u finišu meča Đoković - Dimitrov.

Kada je došao na poen do pobede, Đoković je, u svom stilu, mašući rukama pozvao navijače da ga podrže i da mu pomognu da dođe do cilja. Isto to je uradio i Dimitrov, pa su navijači srpskog tenisera to protumačili kao provokaciju.

 

 

15.15 - Srpski teniser Nikola Ćaćić i Pakistanac Ajsam-Ul-Hak Kureši plasirali su se u osminu finala Australijan opena, u konkurenciji dublova.

Oni su za dva sata i dva minuta bili bolji od 15. nosilaca Meksikanca Santijaga Gonsalesa i Francuza Eduara Rože-Vaslana sa 7:6 (1), 7:6 (4).

15.08 - Novak je na konferenciji za medije otkrio stanje oko povrede posle pobede nad Dimitrovim. Više o tome pročitajte OVDE.

14.42 - Mediji u Hrvatskoj su u prvi plan istakli Đokovićevu svađu sa sudijom. Opšrinije o tome čitajte OVDE.

13.45 Australijen open je zvanično objavio da je oboren deset godina stari rekord u poseti noćnom programu koji je otvorio meč Đoković – Dimitrov sa 34,397 posetilaca (prethodna najposećenija noćna sesija ovog dana – 28,377 iz 2012.), dok je ukupna poseta tokom celog dana takođe ušla u anale kao još jedan rekord – sa 94,854 posetilaca, gde je dosadašnji rekord iz 2020. godine iznosio 93,709 radosnih ljubitelja tenisa.

13.08 - Miljan Amanović, čovek koji Đokoviću daje nadljudsku snagu. Više o Noletovom fizioterapetu pročitajte OVDE.

AUSTRALIJAN OPEN - ŠESTI DAN Novak sa druge planete, Hrvati opleli po Srbinu

 

 

 

13.05 - Zašto je prekinut prenos Novakovog meča na Eurosportu pročitajte OVDE.

13.03 - Britanski teniser Endi Marej, nije ipak uspeo da se plasira u osminu finala Australijan Opena. Poražen je od Španca Roberta Bautiste Aguta sa 3:1 u setovima. 

AUSTRALIJAN OPEN - ŠESTI DAN Novak sa druge planete, Hrvati opleli po Srbinu

EPA-EFE/LUKAS COCH

 

13.00 - Evo šta je Novak poručio posle pobede protiv Grigora Dimitrova u trećem kolu Australijan Opena. Više o tome pročitajte OVDE. 

AUSTRALIJAN OPEN - ŠESTI DAN Novak sa druge planete, Hrvati opleli po Srbinu

AP Photo/Dita Alangkara

 

12.30 - Đoković je odigrao sjajan meč i plasirao se u osminu finala grend slema u Melburnu pobedom nad Dimitrovim sa 3:0! Više o tome pročitajte OVDE. 

11.21 - Bravo, Novače! Đoković još ubedljivije dobija drugi set protiv Dimitrova i sada je veoma blizu plasmana u osminu finala! 

10.45 - Kakav prvi set! Novak je uspeo da dođe do početne prednosti protiv Grigora Dimitrova u trećem kolu Australijan opena! 

9.07 - Novak izlazi na teren!

08.45 - Još 15 minuta je ostalo do početka Đokovićevog meča. Navijači su dok su napuštali Novakov trening srpskog tenisera pozdravili ovacijama. Novaku je sada podrška potrebnija nego ikad.

08.40 - Plasman u osminu finala obezbedili su Pol koji je pobedio Bruksbija sa 3:0, i Volf koji je istim rezultatom bio bolji od Moa.

08.00 - Đoković je ponovo promenio mesto treninga. Nije bilo nikakve zvanične najave, već se samo pojavio na "Rod Lejver areni". I dalje je imao bandažu na levoj nozi, ali ovog puta nešto manju.

07.20 - Inače, Linda Frihvortova je češka teniserka koja ima samo 17 godina i najprijatnije je iznenađenje turnira. U trećem kolu je bila bolja od sunarodnice Vondrušove u tri seta.

07.13 - Što se tiče dama, plasman u osminu finala su obezbedile Pliškova, Vekić, Benčić, Žang, Zabalenka i Fruhritova.

07.07 - Što se ostalih mečeva tiče, nije bilo iznenađenja. Andrej Rubljov je u tri seta pobedio Danijela Evansa, dok je Holger Rune, takođe maksimalnim rezultatom bio bolji od Iga Ambera iz Francuske.

07.05 - Ukoliko pronađe način i pobedi Dimitrova, Đoković će u osmini finala igrati protiv Australijanca Aleksa De Minora koji u tri seta savladao Francuza Bonzija.

 

 

07.03 - Novak je neposredno pred duel sa Bugarinom promenio planove. Prvobitno je Đoković planirao da se zagreje na terenu broj 10 na kom bi pristup imali navijači i koji se nalazi u samom kompleksu Melburn Parka, ali se onda odlučio za novi plan.

AUSTRALIJAN OPEN - ŠESTI DAN Novak sa druge planete, Hrvati opleli po Srbinu

EPA/Lukas Coch

 

 

Đoković će izaći na teren sat vremena kasnije nego što je planirano (u 7.30 umesto u 6.30), ali će i trenirati na terenu 22 koji se nalazi u okviru „Nacionalnog teniskog centra“.

07.01 - Centralni događaj dana je meč između Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova koji počinje u devet časova. Poznato je da srpskog tenisera muči povreda zadnje lože, što brine sve njegove navijače.

07.00 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen šestom danu Australijan opena. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Melburna. Šta se juče dešavalo pogledajte OVDE.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading