NOLE NASMEJAO SVE DO SUZA Vino čuvam za Australiju, kad budem malo opušteniji
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Đoković će po 16. put igrati na poslednjem turniru sezone koji je osvajao pet puta.

Osvoji li ga ove godine, izjednačiće rekord Rodžera Federera koji je slavio šest puta, a to bi mu bio i prvi trijumf još od 2015. 

Imao je Novak uoči početka takmičenja ua "Pala Alpitur" dvorani u Torinu vremena da se malo našali i sa kolegama i novinarima.

BEKER IZLAZI IZ ZATVORA Bivšeg tenisera deportuju u Nemačku pre Božića

Pitali su ga o vinu koje proizvodi porodica Đoković.

-Moj stric prizvodi to vino. On će doći za nekoliko dana i siguran sam da će poneti nekoliko boca. Ja ga verovatno neću probati sa vama ove nedelje ali buiću srećan da ga podelim sa momcima ako to budu želeli. Možda pre Australije, kada smo malo opušteniji. I ako budem bio tamo - izjavio je Novak.

Sa te strane, još nema nikakvih konkretnih informacija. Još je neizvesno da li će mu dozvoliti da igra na prvom grend slemu sezone u Melburnu.

Što se tiče Torina, Novak u ponedeljak 14. novembra od 21 čas igra protiv Stefanosa Cicipasa.

-Titula ovde bila bi šlag na tortu što se tiče sezone. Ipak, dug je put ispred mene, duga je nedelja. Morate da igrate sa najboljim na svetu, manje ili više igrate sa skoro svakim po jednom, tako da se radujem tome. Imam iskustva što se tiče ovog turnira, formata, nadam se da će mi to biti od koristi - zaključio je Đoković. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (1)

Loading
Fedja

13.11.2022 22:10

Zasmejao sve do suza? Moracu se zagolicati da se bar nasmesim. Do suza ce mnoge zasmejati prognoza da Novak moze da pobedi u Torinu :)