KANAĐANIN OTKRIO KO MU NAJMANJE "LEŽI" Iznenađujuće reči Pospišila o Novaku, njegovom velikom prijatelju
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Njih dvojica su imali priliku nedavno da se sastanu u četvrtfinalu turnira u Tel Avivu, kada je Đoković slavio sa 7:6 (5), 6:3.

Osim što su veliki prijatelji, godinama unazad sarađuju i kroz PTPA organizaciju i bore se za prava kolega iz sveta tenisa. 

U podkastu "Match point Canada", Pospišila su pitali protiv koga mu je bilo najteže da igra.

-Za mene je najteži protivnik definitivno Novak. Ukoliko uzmete u obzir njegov stil igre i činjenicu da najbolje uzvraća servise, da je u tome možda i najbolji svih vremena, a imate u vidu kako ja serviram - kaže Pospišil.

NEMA NIKAKVU DILEMU Novak će biti ispred Rafe, a brojke nikad ne lažu

Bez obzira što je u poseldnjem meču protiv Srbina pružio veliki otpor, nije našao način da ga pobedi.

-Za mene je on veliki izazov. Novak je momak protiv kog ne uspevam da nametnem svoj stil igre. On je sjajan kada je reč o neutralizaciji teških udaraca, čini sve da poen potraje. Svaki put kada sam igrao protiv njega, delovilo mi je da mi je najteže protiv njega - dodao je Pospišil.

Kanađanin veruje da je ipak imao šta da pokaže u meču sa bivšim brojem jedan.

-Igrao sam dobro protiv Novaka. Uvek je teško kada je sa druge strane neko ko vam je stvarno dobar prijatelj. Morao sam da se borim i sa tom činjenicom, ali i time da je on jedan od igrača kojeg su se najviše plašili u istoriji našeg sporta - zaključio je Pospišil.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading