SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI Sramni Amerikanci prevršili svaku meru - zabranili da se izgovori Novakove ime, žele da "uguše" Đokovićevu armiju navijača
AP Photo/John Minchillo

Nije tajna da je Novak Đoković mnogima trn u oku, svestan je on i sam vrlo dobro. Kako stvari stoje, posle Australije propustiće i US open, osim ako vlasti SAD u poslednjem trenutku ne promene odluku, što je malo verovatno.

Nadali su se mnogobrojni Đokovićevi navijači da će se stvari preokrenuti u njegovu koristi i da to što nije vakcinisan protiv koronavirusa neće biti nepremostiva prepreka, međutim apele brojnih sportista, političara i njih samih niko nije čuo, odnosno situacija je toliko eskalirala da US open pokušava da ih "uguši".

LEGENDA PODRŽALA ĐOKOVIĆA Slavni teniser ne želi da poveruje da Novak neće igrati na US openu

Već danima na društvenim mrežama navijači najboljeg srpskog tenisera "spamuju" svaku objavu US Opena i poručuju između ostalog da se osećaju prevareno, pa su zbog toga iz administratorskog tima velikog grend slem turnira bili primorani i da cenzurišu.

SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI Sramni Amerikanci prevršili svaku meru - zabranili da se izgovori Novakove ime, žele da

EPA

 

 

Naime, US open je na svom Tviter nalogu u ponedeljak objavio da je počela "navijačka nedelja" na grend slem turniru, nakon čega su dobili stotine i stotine poruka u kojima navijači Novaka Đokovića traže da ga puste na turnir, čime su "zagušene" preostale poruke navijača drugih tenisera.

To se očito nije dopalo organizatorima US opena, tako da su administartori njihovog naloga na Tviteru odlučili da obrišu ovu objavu, što nije promaklo #Nolefam (navijači Novaka Đokovića na Internetu).

 

 

- Istina je, US Open je obrisao ovaj tvit pošto su bili preplavljeni lepim fotografijama navijača Novaka Đokovića i porukama u kojima tražimo da igra. Odlučili su da obrišu objavu jer nisu želeli da ljudi vide u komentarima koliko je Novak popularan. Cenzura je i dalje aktuelna u tenisu - napisala je jedna navijačica Novaka Đokovića.

Podsećamo, US open je u poslednjem saopštenju praktično potvrdio da ove godine Novak Đoković neće moći da učestvuje zbog propisa američkih vlasti, a sada su ga izbacili i sa vizuala i objava u kojima najavljuju turnir.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading