ITALIJAN IZNENADIO ALKARAZA Museti stigao do titule, pa je posvetio baki
Daniel Bockwoldt/dpa via AP

Karlos Alkaraz važi za jednog od najtalentovanijih tenisera sveta, ali još uvek mora mnogo da radi. To mu je u finalu Hamburga pokazao i Lorenco Museti, koji je pobedom osvojio svoju prvu ATP titulu. On je nakon meča čestitao Alkarazu, sa kojim se zna još od ranije.

-  Karlos čestitam, sjajan si igrač. Spasao si mnogo meč lopti danas. Mnogo me inspirišeš. Zato sam ovo i uradio. Radim napornije. Tenis TV je prikazivao naš video od pre tri godine, kada smo još bili klinci igrajući na čelendžerima. I dalje smo mladi, ali sada obojica igramo i bolje.

Takođe, Italijan je iskoristio priliku i posvetio ovu pobedu svojoj baki, koja mu je najveća podrška.

- Zahvalan sam svom timu, počevši od Simonea Tartarinija, konačno sam uspeo da ga nateram na suze, što nije lako. Zatim Umbertu Rijani, Robertu Petrinjaniju, koji je uz mene godinama i sa kojim sam delio mnogo toga, kao i sa trenerom Damijanom Fiorućijem. Konačno, hvala mojim roditeljima koji su svakako gledali meč na TV i sigurno su plakali. Na kraju, hvala mojoj baki, ovo je svakako bio dobar test za njeno srce. Imamo sjajan odnos i želim ovaj trofej da posvetim njoj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading