NOVAK JE PRISTAO Đoković doneo veliku odluku i digao svet tenisa na noge: Igraće sa Rafom i Rodžerom u istom timu
AP Photo/Gerald Herbert

Novak Đoković je oduševio teniski svet, potvrdio je da će igrati zajedno sa Rodžerom Federerom, Rafaelom Nadalom i Endijem Marejem u timu Evrope na predstojećem Lejver kupu u Londonu (od 23. do 25. septembra).

- Ovo je jedino takmičenje u kom možete da igrate zajedno sa onima koji su uglavnom vaši protivnici. To što ću igrati zajedno sa Rafom, Rodžerom i Endijem, trojicom velikih rivala je unikatan momenat za istoriju tenisa - rekao je Đoković.

VI STE ZATUCANE MARIONETE Amerikanac nikad brutalinije udario na svoje zbog Đokovića

Selektor evropskog tima Bjorn Borg nije krio zadovoljstvo zbog sastava koji će imati na raspolaganju.

BRUKA KAKVA SE NA PAMTI Amerikanci jednim potezom ponizili Đokovića kao niko do sada (FOTO)

- Nikada nisam mogao da zamislim da ću ove četiri ikone gledati u istom timu. Znam da i oni, kao i ja, cene i shvataju koliko je ovaj momenat značajan. Svake godine želimo da pobedimo, a sa njima u ekipi. Rekao bih da imamo dobre šanse", nasmejao se Borg.

Tim Evrope je do sada neporažen u ovom takmičenju, slavio je u Pragu (2017. godine), Čikagu (2018), Ženevi (2019) i Bostonu (2021). Njima će se priključiti još dvojica igrača, dok su u timu Sveta koji predvodi Džon Mekinro za sada poznata tri imena. Igraće Feliks Ože-Alijasim, Tejlor Fric i Dijego Švarcman.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading