RODŽERE, DA LI TE JE BAR MALO SRAMOTA? Federer više i ne krije koliko mrzi Đokovića, ovo je dokaz
EPA-EFE/ANDY RAIN

Srpski teniser Novak Đoković ponovo je dokazao da je bez premca na Vimbldonu gde je osvojio sedmu titulu, a četvrtu uzastopnu.

Čestite je dobio sa svih strana, čak i od onih koji javno priznaju da im Novak ni najmanje nije simpatičan. Ipak, jedan čovek se nije oglasio - Rodžer Federer!

U tenisku sezonu 2022 Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal ušli su sa istim brojem grend slem titula, 20. 

POTPUNI HAOS ZBOG ĐOKOVIĆA Oglasio se američki senator - Novak (ne)će igrati na US openu

Švajcarac je poslednji meč odigrao prošle godine na Vimbldonu, kada ga je u četvrtfinalu deklasirao Hubert Hurkač. Od tog momenta muku muči sa povredama i pitanje je hoće li se vratiti na teren.

Iz dobro poznatih razloga Novak je propustio Australijan open, što je iskoristio Rafael Nadal da osvoji titulu i osami se na večnoj listi. Jedan od prvih koji mu je čestitao bio je Federer.

RODŽERE, DA LI TE JE BAR MALO SRAMOTA? Federer više i ne krije koliko mrzi Đokovića, ovo je dokaz

EPA/ NIC BOTHMA

 

 

A, gde je bio Federer posle Vimbldona? Zbog čega je toliko nisko pao i nije se udostojio da čestita velikom rivalu?

Rodžerov omiljeni turnir je upravo nezvanično prvenstvo sveta u tenisu, gde je slavio rekordnih osam puta. Međutim, baš tu, u hramu tenisa, Novak mu je zadao dva bolna udarca. Svi još prepričavaju antologijsko finale iz 2019. godine kada je Novak spasio dve meč lopte i sprečio Rodžera da podigne pehar. A, sada je posle ovog Vimbldona, Novak po prvi put u karijeri ispred Švajcarca po broju najvećih trofeja.

TO JE S**NJE Slavni sportista reagovao na poređenje Đokovića i Muhameda Alija

U Federerovom domu, Novak domaćin!? Bolno za Rodžera, nema dileme, ali mogao je bar iz kurtoazije da čestita i napiše tek dve reči.

Ostao je bez epiteta najvećeg svih vremena, teško se miri sa tim, a sada je pao i na testu čovečnosti. Ponovo nije mogao da sakrije koliko mrzi Đokovića. Tako je Novak ponovo iscrtao granicu između njega i Rodžera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ISTINA

15.07.2022 09:56

Je da mrzitelj unistava sebe, a ne onog koga mrzi. Zato ti Rodzere nastavi da mrzis naseg Dnoleta,on ce biti dobro,ali ti neces.