VIDIMO SE U NEDELJU Kirjos obelodanio privatnu prepisku sa Novakom Đokovićem
EPA/JOSE MENDEZ

Australijski teniser Nik Kirjos sazvao je vanrednu konferenciju za medije na kojoj je između ostalog govorio i o odnosu sa Novakom Đokovićem.

Kirjos je bez borbe prošao u finale, posle predaje Rafaela Nadala zbog povrede, a potencijalni rival u meču za trofej biće mu upravo srpski teniser.

Odnos Kirjosa i Đokovića oduvek je privlačio pažnju, na momente nije delovao baš najbolji, ali je Kirjos zimus, kada je Novaku bilo najteže dok je proživljavao dramu u Australiji, pružio podršku našem igraču.

(UŽIVO) ĐOKOVIĆ - NORI Novak protiv domaćeg tenisera i 15.000 Britanaca za finale Vimbldona

- Bilo je zanimljivo medijima i svima koji gledaju. Stao sam uz njega tokom drame u Australiji, tada sam zaslužio njegovo poštovanje. Dopisivali smo se svakodnevno... Novak mi je ranije tokom nedelje rekao: 'Nadam se da ćemo se videti u nedelju - rekao je Kirjos.

VIDIMO SE U NEDELJU Kirjos obelodanio privatnu prepisku sa Novakom Đokovićem

Tanjug/Ap

 

 

Nik će u nedelju igrati svoje prvo grend slem finale u karijeri.

- Volim tenis, ali i volim da se takmičim, da igram protiv nekog, pobedio ili izgubio u finalu biću srećan. Nisam nikad mislio da ću sa 27 godina igrati u finalu - naveo je Australijanac.

(UŽIVO) VIMBLDON DVANAESTI DAN Evo kad se Novak bori za finale, bivši trener pravi probleme Đokoviću, Serena napravila haos

Kirjos će svog protivnika saznati u petak popodne, posle meča Đoković – Nori.

Imam toliko misli o finalu Vimbldona, mislim da igram, zamišljam kako dobijam ili gubim. Tu Novak ima iskustvo, zna koje će emocije imati, ja to ne znam, mnogo toga mi prolazi kroz glavu. Imam neverovatno energiju, samo želim da zgrabim reket, jedva čekam da dođe finale, nadam se da ću sutra moći da se bolje odmorim - rekao je Kirjos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading