Novak Đoković i Marijan Vajda
Foto: EPA/EPA/ ANDREU DALMAU

Slovak i branilac titule na Vimbldonu se dugo poznaju i ostali su u odličnim odnosima što je moglo i da se vidi u toku Đokovićevog zagrevanja u "Ol Inglend klubu".

(UŽIVO) VIMBLDON ŠESTI DAN Holanđanin zapretio Novaku, Vajda se oseća užasno zbog Đokovića, na terenu i Rafa

Vajda je bio u prolazu dok se Novak spremao za meč protiv Miomira Kecmanovića u trećoj rundi, a na snimku koji je napravio jedan od navijača, vidi se kako maše prema Srbinu i njegovom timu. 

Vajda je u toku boravka u Londonu govorio o Novaku i Rolan Garosu, gde je njegov Molčan igrao protiv srpskog tenisera.

-Jasno je da je čudno. Pre svega, bilo je veoma čudno u Parizu što sam bio u suparničkoj loži. Bio je užasan osećaj, moram da budem iskren. Osećao sam se vrlo loše, i Novak se osećao vrlo loše. Ostali smo u odnosu, komuniciramo i razmenjujemo poruke. Naš odnos je i dalje veoma dobar - rekao je Vajda za "Sport klub".

Novak je pobedio u tri seta, a potom je Marjanu govorio o kvalitetima Molčana.

-Ja sam mu poslao poruku: "Čestitam!". Odigrao je veoma dobar meč i rekao mi je da Aleks napreduje. Rekao mi je da je morao da napada jače drugi servis, na šta sam mu ja rekao da je lud i neverovatan. Govori mi taktiku protiv samog sebe. Svaka mu čast na svemu. Teško je biti na turniru gde igra Novak i navijati protiv njega. Uvek ga podržavam i želim mu da osvoji Vimbldon.

EPA/IAN LANGSDON

 

O njihovom odnosu je ovih dana pričao i Đoković.

-Videli smo se pre nekoliko dana, i sedeli smo kao u dobra stara vremena, dok smo još sarađivali. Između nas se ništa nije promenilo na ličnom nivou – pozitivno, prisno, blisko. On je familija za mene, mnogo više od trenera, zbog svega što je uradio za mene i zbog svega što smo prošli kao tim. To je neizbrisivo iz pamćenja. Teško da naš odnos može da se poremeti – profesionalni odnos nije uticao na naš lični, i drago mi je što je tako ostalo - poručio je Đoković.

Inače, Aleks Molčan će meč četvrtog kola protiv Tejlora Frica igrati u subotu, ne pre 14 časova.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading