Rafa i Nole
Foto: EPA/EPA-EFE/ANDREW COULDRIDGE

Novak Đoković je ubedljivi favorit na Vimbldonu, smatraju najpoznatije svetske kladionice!

Podsećamo, kvota na našeg asa pre nekoliko dana bila je 1,83, ali kako se probližava početak takmičenja "pada". Trećeg tenisera prati Italijan Mateo Beretini, ali sa kvotom koja iznosi čak 6,5. 

Odmah iza Italijana je Španac Rafael Nadal, s razlogom, jer je više puta pokazao da ga niko ne sme otpisati. Iako je doskora pričao da verovatno neće ni igrati, predomislio se, kaže da je sve u redu sa stopalom, više ne oseća bol, pa će biti velika opasnost u Londonu. Mada, kvota na Rafu da će trijumfovati na trećem grend slemu u sezoni je čak 8. 

(UŽIVO) VIMBLDON PRVI DAN Petoro srpskih predstavnika na terenu, Nole otvara program na Centralnom, Srbin ubedljiv favorit

Naš as u Londonu neće moći da brani bodove jer je ATP odlučio da se poeni ne dodeljuju zbog odluke organizatora turnira da zabrani učešće Rusima i Belorusima. Zbog toga će Đoković, čak i da osvoji titulu, zabeležiti značajan pad na ATP listi. 

- Sada više ne jurim za plasmanom kao nekad, kada sam želeo da oborim Federerov rekord. To mi više nije prioritet. Nisam uspeo da odbranim 4.000 poena od Australije do sada i to me pogađa. Ali, to mi više nije primaran cilj - kazao je Novak pred početak takmičenja u Londonu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading