JELENA HTELA DA SKOČI SA 26. SPRATA Bivša teniserka sve otkrila u suzama, bila je na ivici smrti (FOTO)
EPA/PETER KLAUNZER

- 28.04.2022. Umalo nisam skočila sa balkona na 26. spratu i oduzela sebi život. Nikada neću zaboraviti dan. Sve je mutno. Sve je mračno. Bez tona, bez slike, ništa nema smisla... ..samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol - započela je Jelena.

Nastavila je u istom ritmu.

- Poslednjih šest meseci je bilo teško. Bilo je stalno plakanje svuda. Od skrivanja u kupatilu kada sam na poslu pokušavala da obrišem suze da to niko ne vidi do nezaustavljivog plača kod kuće u moja četiri zida, bilo je nepodnošljivo.

Njena borba je baš teška.

- Stalna osećanja tuge i bola jednostavno ne nestaju i moj život je razbijen. Krivim sebe, mislim da nisam vredna ljubavi i plašim se. Takođe znam da imam još toliko stvari na kojima moram da budem zahvalan, a onda počinjem da mrzim sebe jer se osećam kao da nisam zahvalna jer ne smem da budem jer želim da sve to okončam.

VAŽNO UPOZORENJE ZA NOLETA Đoković mora da uradi jednu stvar!

Kako ističe, uspela je da se izvuče.

- Izvukla sam se iz ponora, čak ni ne znam kako sam to uspela. Stručna pomoć mi je spasila život. Ovo nije lako napisati, ali uvek sam bila otvorena, iskrena i ranjiva prema svima vama i duboko verujem u moć deljenja naših priča da nam pomognu da prebrodimo stvari i da pomognemo jedni drugima", napisala je Jelena i dodala da je odlučila da svoje iskustvo napiše jer zna da nije jedina koja se bori. Samo znaj da nisi sama. Neću da kažem da mi sada ide odlično, ali sam definitivno na putu oporavka. Neki dani su bolji od drugih i ponekad napravim korak napred pa nazad - zaključila je Jelena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading