MAJSTORE, PA KAKO SI ONDA IGRAO? Nadal primio injekciju pre finala: Nisam osećao stopalo, utrnulo mi je
Tanjug/Ap

 

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je posle osvajanja titule na Rolan Garosu da nije verovao da će još jednom igrati u finalu Otvorenog prvenstva Francuske.


Nadal je 14. put trijumfovao na grend slemu u Parizu. Španac je pobedom u Parizu stigao do 22. pehara na najvećim turnirima, a sada ima dva grend slem trofeja više od Novaka Ðokovića i Rodžera Federera.

 

Nakon pobede, Nadal je ponovo govorio o svojoj povredi, te je rekao kako nije osećao stopalo jer je primio injekciju pred početak finala. Nije jasno kako se onda uopšte kretao po terenu. 

MAJSTORE, PA KAKO SI ONDA IGRAO? Nadal primio injekciju pre finala: Nisam osećao stopalo, utrnulo mi je

Tanjug/Ap

 

- Igrao sam bez ikakvog osećaja u stopalu. Stopalo mi je bilo potpuno utrnulo, samo tako sam i mogao da nastupim - izjavio je za „Jurosport“ Rafael Nadal.

Ili je ovo jedna velika prevara ili Rafa možda ima supermoći? Ko zna...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Miro

06.06.2022 09:53

Ako je povreda stopala rešena injekcijom,što bi bio problem uz injekciju ubrizgati još ponešto pa uz povredu obezbediti i pobedu.

Nata

06.06.2022 13:41

Kako vas nije sramota, breee, lašci jedni! Uvukli ste i Novaka; da bi uopšte igrao kod vas, a da ga ne ganjate za vakcinu, mora da izgubi prije vremena, da ne kažem- preda se vama! Kakav Nadalov "topuz", sve mu puštate...- neće da objave

Xxxx

06.06.2022 14:16

Decko igras I bori se NEMA tu supermoci