ŠPANCI OPET IGRAJU IGRU? Nadal izjavom pred finale napravio pometnju
EPA/YOAN VALAT

Stric i nekadašnji trener Rafaela Nadal, Toni Nadal, ne bi imao ništa protiv kada bi Rafa izgubio u finalu Rolan Garosa od Kaspera Ruda.

Nadal će pokušati da osvoji 14. Rolan Garos i 22. grend slem trofej, dok je Norvežaninu ovo prvo finale iz turnira "velike četvorke".

(UŽIVO) ROLAN GAROS PETNAESTI DAN Spušta se zavesa, hoće li Nadal zadati još jedan udarac Đokoviću?

Zanimljivo da je Rud član akademije "Rafael Nadal" još od 2018. godine.

- Znam da će to biti naporan meč za obojicu, pa ako Rafael mora da izgubi, onda to neka bude protiv Kaspera - rekao je Toni Nadal.

- A, ako Kasper mora da izgubi, bolje da izgubi od Rafaela jer mu je on idol. Dvostruko sam srećan što Rafael igra novo Rolan Garos finale, a protivnik mu je Kasper Rud, jedan od igrača koji su trenirali ovde. Ponosni smo na saradnju sa njim, ali i srećni što smo imali čast da treniramo sa jednim od najedukovanijih igrača na turneji - dodao je španski stručnjak.

 

 

NORVEŽANIN JE NOVAKOVA POSLEDNJA ŠANSA Rud protiv mentora Nadala u finalu Rolan Garosa igra za istoriju

Tokom čitavog Rolan Garosa iz Nadalovih redova dolaze prilično čudne izjave, a svakako se izdvaja ona pred meč sa Novakom Đokovićem kada je rekao kako mu je to možda poslednji meč u karijeri, samo da bi onda više od četiri sata igrao na najvišem nivou uprkos "povredi stopala".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
VukSan

05.06.2022 12:25

Od pamtiveka španci su skloni "igricama", nikad nisu ni prestajali, uvek su u igri i sa zadnjim namerama, specijalno za Novaka Ðokovića!

VukSan

05.06.2022 12:28

Ovaj put, Rafa gubi gaće, poješće mu ih gu.ica, neće moći da ih izvuče, jer će biti us.ane.