DA LI JE NADAL SPREMAN ZA ĐOKOVIĆA? Legendarni teniser poslao misterioznu poruku koja je mnoge zbunila
AP/Michel Euler

Nekadašnji drugi teniser sveta Tomi Has analizirao je šanse Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u međusobnom duelu na Rolan Garosu.

Direktor Mastersa u Indijan Velsu smatra da je, ipak, srpski as blagi favorit u četvrtfinalu Rolan Garosa.

(UŽIVO) ROLAN GAROS DESETI DAN Najbolja na svetu razbesnela Novakove navijače, Zverev i Alkaraz na terenu, Rafa se sprema

Igrali su toliko puta zajedno, u pitanju su male razlike, sve će se svesti na to ko bolje počne, ko preuzme prednost na prvoj brejk lopti, procenat prvog servisa, da bude što manje neiznuđenih grešaka, ali na kraju je tu i snaga volje jer će morati da budu najbolji od prvog do poslednjeg poena. Dao bih malu prednosti Đokoviću, svež je i ima šansu da dođe do 21. titule, nije imao najbolji početak sezone, ali je došao nakon što je osvojio Rim i lako je prošao kroz prve runde, svež je, ima dobar mentalni sklop, veruje da može da pobedi Rafu ovde jer je to ranije već radio. Nijedan krajnji pobednik ne bi iznenadio nikog - rekao je proslavljeni nemački teniser.

OVO SE MNOGIMA NEĆE SVIDETI Najbolja na svetu se oglasila pred sudar Đokovića i Nadala, Novakovi navijači pobesneli

Nadal je u proteklom periodu imao problema sa stopalom koje ga muči tokom čitave karijere.

- Samo Rafa zna stanje povrede. Kada vidite kako je igrao u Madridu, kada je čak malo i šepao protiv Šapovalova, a sada je ovde i to se ne vidi. Očigledno ima tim oko sebe i uradiće sve što može da pruži najbolju partiju. Rekao je ranije da je povređen i da traži način da manevriše to stanje, da to blokira, a adrenalin na terenu mu pomaže da igra i da se takmiči najbolje što može. Radi to već neko vreme. Impresioniran sam načinom na koji se nosi sa tim. I sam sam imao slično razmišljanje, mogao sam da tolerišem bol neko vreme, ali kada je tetiva pokidana od ramena onda ne možete da podignete ruku, to je nesrećno. Šta god da je u pitanju, ima tu različitih povreda - naveo je Has.

Podsećamo, sudar Đokovića i Nadala zakazan je za 20.45.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading