CICIPASOV DEBAKL U PARIZU Bio sam mnogo nervozan na terenu i frustriran
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Grk je na konferenciji za medije posle meča istakao šta je po njegovom mišljenju uticalo i bilo ključno za ovaj, pa može se sigurno reći, neočekivani poraz. 

- Fizički sam bio spreman, ali poslednjih dana nikako da uhvatim ritam. Bio sam nervozan na terenu, mnogo frustriran. Posebno zbog određenih promena u opremi, koje su uticale. Naravno, ne želim da to bude alibi, jer ja sam izabrao te promene kako bih napredovao i bio bolji - rekao je Cicipas. 

Ipak, Grk je odbio da odgovori o kakvim promenama se radi. Dotakao se i njegove polovine žreba, opšti je utisak, znatno lakše nego što je gornja. Bio je proglašen za favorita za finale, a možda je i pritisak učinio svoje. 

(UŽIVO) ROLAN GAROS DEVETI DAN Neviđeni šok u Parizu, u Rafinom taboru besni na organizatore

Ove sezone na šljaci, Grk je izgubio od mladih igrača, Alkarasa i sada Runea. Nije davno bilo kada je Stefanos bio u njihovoj poziciji.

- Nekada mora da dođe do toga. Ovi klinci žele po svaku cenu da me pobede i oni su lovci. Ja sam lovac takođe, ali u nešto drugačijoj poziciji. Sada sam i ja gladan da ih pobedim, da im se revanširam. 

Prošle godine skoro da je bez meča na travi otišao na Vimbldon i nije dobro prošao. Sada želi to da promeni. 

- Plan mi je da odigram što više mečeva na travi. Mislim da mogu da budem dobar na travi, imao sam dobre rezultate kao junior. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading